Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem randizik velem senki mert kövér vagyok?
Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 15:17
3/13 anonim válasza:
Kövéren is lehet valaki csinos és nőies.
21 L
4/13 anonim válasza:
#3 ami mondjuk elég hátrány ha férfiról van szó. ;)
5/13 anonim válasza:
4-es megmondta a tutit. 🍺
Kérdező! Milyen nemű vagy?
6/13 A kérdező kommentje:
F.
2020. aug. 26. 16:05
7/13 anonim válasza:
Igen, az is egy ok lehet. Ugyanakkor a 120 kiós kollégámnak mindig van randipartnere, szóval más is van ott...
9/13 anonim válasza:
Tudom, hogy ez most nem vígasztal, de van kövér haverom. Van felesége, aki imádja. Kedves, szép arcú csinos lány. Viszont a haveromnak nagyon jó szövege van és intelligens. Ő ezzel hódított.
10/13 Csakegysajt95 válasza:
Nem, nem az a baj. Én is sokáig ezt hittem hiszen jómagam sem vagyok egy nádszál. De nem ez az oka. Stílus, esetleg lehet nálad is az van, hogy visszahúzódó vagy mert nálam pl ez is gond. Viszont én is ismerek embereket akik szintén kövérek és van családjuk, párjuk, néhol gyerek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!