Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg akart bántani vagy csak meggondolatlan volt?
Szerintem csak meggondolatlan volt, és/vagy annyira jól sikerült rajtad minden beavatkozás, hogy nem tűnt fel neki a "műnőséged". A pasiknak szerintem csak a nagyon egyértelmű, messziről is ordító mű dolgok nem tetszenek, ha te szolidabb ciciket csináltattál meg nem olyan brutál a szempillád, akkor gyanús hogy ő csak simán csinosnak lát.
Amúgy attól, hogy megcsináltattad a fogaidat, 10000%, hogy nem rak a "műnő" kategóriába.
Nem tudom, rajtad mi hogy méz ki, mert ezek a műdolgok is lehetnek olyanok, hogy nem úgy nézel ki, mint egy prosti:
- derékig érő műhaj, látni hol ér véget a sajátja és látszanak az illesztések.
- ízléstelen, tarka 10 centi műkarom
- leszálló pályaként is funkcionáló szempilla
- közszemlére tett extra nagy mell
- tonna smink...
Szerintem csak tipikus idióta, aki az ízlésesebb műdolgokat nem veszi észre és így hülyét csinál magából ezzel a kijelentéssel.
Ez olyan, mint mikor a pasik azt mondja, hogy szeretik a természetességet és utaljak a sminket, erre belinkelnek egy képet, amin a nő full smimkben van, csak épp nem hupililára van festve a szeme és pirosra a szája, hanem natúr smink van rajta.
Én ennél a kijelentésénél simán felsoroltam volna, amiket írtál és néztem volna a reakcióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!