Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ismerjem be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ismerjem be meggondolatlan viselkedesemet annak a fiunak, aki most visszatert az eletembe?

Figyelt kérdés
Előre elnézést kérek, hogy hosszan leirom. Tavaly januarban beszelgettunk nagyon sokat neten, sokszor hajnalig egy hónapon át :) csak akkor éppen utolsó éves volt egyetemen a fiú, fiatalabb nálam két évvel. Már odáig is jutottunk, hogy kamerán keresztül flörtöltünk, én bele habarodtam, és nyomulos lettem. Ő el is tünt a vizsgaira hagyatkozva. Hébe hóba ráirtam még, pedig nem kellett volna. Aztán egy két hónap után összefutottunk egy szórakozóhelyen, ő volt a zenész, belém csipett es mosolygott, én meg ittam egy kicsit es vagy 5x probaltam felhivni. Még időközben volt, hogy rairtam, vagy megcsengettem, volt hogy gyözködtem, hogy találkozunk, nyárára abba hagytam. KArácsonykor beszélgettünk neten, mondta, hogy ismerkedik egy lánnyal. Körülbelül két hónapja ujra lájkolgatja a fotóim és egy hónapja rám rám ir, de én nagyon visszafogottan irtam, s hát a héten kihivott kocsikázni, ahogy beültem megcsokolt, kérdeztem hogy akare velem még találkozni, azt mondta hogy ugy gondolja még igen, nem volt szex, de neki jó volt. Most zavarban vagyok, mert tavaly nagyon sokszor nem gondolkoztam, s hülyét csináltam magamból, most ha helyesen viselkedek már jó lesz, de nem tudom, hogy megemlitseme neki, hogy ne haragudjon, vagy hogy igen akartam.. s azt se tudom, hogy most csak vagyott egy kocsikazasra, vagy tenyleg viszatert.
2015. ápr. 4. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha Önnek csakugyan fontos a fiatalember, akkor feltétlenül ismerje be. Higgye el, ettől Ön hatalmasat fog nőni a szemében!
2015. ápr. 6. 05:16
 2/2 Edmond Pihe válasza:

Nos elemezzük ki hogyan is van ez. Elkezdtetek beszélgetni neten, jó volt meg minden és úgy is érezted hogy ebből valami jó fog kisülni. Persze egy idő után meg az alak leállt és nem is válaszolt, sem nem is keresett mondhatni egyenesen leszart. Az hogy találkoztatok egy buliban, eléggé véletlen dolga volt. Ő sem számított rád és te se őrá. Utána, majd egy évre rá újra belekezdett az u.n. "románcba", és egy kocsikázás erejéig (amit hozzá teszek "szex nélkül neki jó volt" c.-szó alatt) elhív, de te sem tudod hogy akar-e veled valakit vagy csak egy kis entyem-pentyem munkára gondolt.

Nos lekövetkeztetve szerintem még veled flörtölt volt barátnője csak lehet hogy lett volna belőle cirkusz és azért hagyta abba a "szédítésedet"! Szerintem vagy ki akar veled jól baszni úgy hogy, "na ezt a hülye libát átbasztam vastagon de még meg is bírom baszni." vagy egyszerűen rád unt útközben és úgy gondolta hogy nem jelentesz neki olyan szintű potenciát amitől neki lecsillapodnak a perverz hajlamai!

Összességében szerintem jól le kellenek basznod azért hogy játszott veled, és megérdemelne egy jó parasztlengős pofont is!

2015. ápr. 6. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!