Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ismerjem be meggondolatlan viselkedesemet annak a fiunak, aki most visszatert az eletembe?
Nos elemezzük ki hogyan is van ez. Elkezdtetek beszélgetni neten, jó volt meg minden és úgy is érezted hogy ebből valami jó fog kisülni. Persze egy idő után meg az alak leállt és nem is válaszolt, sem nem is keresett mondhatni egyenesen leszart. Az hogy találkoztatok egy buliban, eléggé véletlen dolga volt. Ő sem számított rád és te se őrá. Utána, majd egy évre rá újra belekezdett az u.n. "románcba", és egy kocsikázás erejéig (amit hozzá teszek "szex nélkül neki jó volt" c.-szó alatt) elhív, de te sem tudod hogy akar-e veled valakit vagy csak egy kis entyem-pentyem munkára gondolt.
Nos lekövetkeztetve szerintem még veled flörtölt volt barátnője csak lehet hogy lett volna belőle cirkusz és azért hagyta abba a "szédítésedet"! Szerintem vagy ki akar veled jól baszni úgy hogy, "na ezt a hülye libát átbasztam vastagon de még meg is bírom baszni." vagy egyszerűen rád unt útközben és úgy gondolta hogy nem jelentesz neki olyan szintű potenciát amitől neki lecsillapodnak a perverz hajlamai!
Összességében szerintem jól le kellenek basznod azért hogy játszott veled, és megérdemelne egy jó parasztlengős pofont is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!