Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen felsőtest mennyire számít jónak? /15 éves fiú/
Annyira sosem voltam elégedett a felsőtestemmel. :S
Amúgy nem vagyok ronda, nem azért nem látszik az arcom XD
Szóval ez mennyire jó?
húúúú nekem nagyon bejön:PP
dekajak:D:D
és aranyosak a rajzolt fejek,jót nevetek rajta:D:D:D
16/L
sztem nagyon jol nézel ki:P :))
ja és szép a mosolyod:D
15L
23:34!
23:31-es vagyok.Tudom, hogy a nőkre is vonatkozik,sajnos.Én pl. 156 cm és 43 kg vagyok.Nem mondanám magam kövérnek,de azért én sem fiatalodom és tudomásul kellett vennem ,hogy közel a 30-hoz igenis muszáj valamit csinálnom,hogy a most még jó alakomat sokáig megtartsam.És NEM járok edzőterembe,itthon minden reggel fél órát szánok magamra.Vettem egy LegMagic-et és azon edzem.Olyan izomlázam volt az első pár napban,hogy majd meg vesztem.Szóval aki lehordja ezeket a gépeket,az még életében nem használt ilyet.Ezzel arra szeretnék kilyukadni,hogy nem kell azonnal futni a konditerembe,hiszen otthon is lehet tenni azért ,hogy formában tartsuk magunkat.Vagy lehet futni a szigeten,vagy bárhol az ráadásul ingyen van és az okosok szerint a futás az ami a legjobban kondiban tartja az embert.:D
Komolyan mondom, ha még 5 válasz érkezik erre a baromságra sirva fakadok!
22/L
23:47
Hát igen, a lényeg az edzés, a mozgás:)
Ó...ha én is 15 lennék...
De sajna már 19 vagyok:D ^^
Azon a fejen szakadtam XD nagyon cuki
Amúgy 18 éves lány vagyok, és nekem tetszik a tested ;)
23:54 -es sírj!!!!!!!!!!!!! XD
én vagyok az ötödik :D
18/F vagyok és azt mondom hogy ez átlagnál vékonyabb és izmosabb felsőtest.
menj edzeni ha nem vagy vele megelégedve én is azért kezdtem el egy ideje :)
A válasz megírásának időpontja: 08-05 14:00
Csak gratulálni tudok...szóval te felsőtest alapján választasz "pasit" magadnak? hányok ettől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!