Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, egy ilyen felsőtest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy ilyen felsőtest mennyire számít jónak? /15 éves fiú/

Figyelt kérdés

Annyira sosem voltam elégedett a felsőtestemmel. :S

Amúgy nem vagyok ronda, nem azért nem látszik az arcom XD

Szóval ez mennyire jó?

[link]

2010. aug. 5. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
58%

B.szki ennyire szxr az átlag magyar férfi felsőtest, hogy 18+os csajok csorgatják a nyálukat? Nem mondom, korához képest tényleg jó, de szerintem annyira nem hogy 18 fölött így meghülyüljenek a csajok.

23F

2010. aug. 10. 22:54
 62/85 anonim ***** válasza:
A csajoknak csak egy kis izom kell.
2010. aug. 10. 22:56
 63/85 anonim ***** válasza:

Ja, nagyon úgy tűnik. :D

Kérdező: még az arcod meg a himbilimbid mutasd meg nekik aztán majd nem győzöd megválaszolni a privátokat :D Már ha eddig nem bombáztak levelekkel :)

2010. aug. 10. 22:59
 64/85 anonim ***** válasza:

Nem hinném..Általában az ilyen jó testű pasiknak,a leggázabb a fejük ;)

17/L

2010. aug. 10. 23:02
 65/85 anonim ***** válasza:
100%
Én is így kigyúrom magam és odalesznek értem a nők muhahaha:D
2010. aug. 10. 23:10
 66/85 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem Krisztiánnak hívnak? :D
2010. aug. 10. 23:11
 67/85 anonim ***** válasza:
tökéletes ^^
2010. aug. 10. 23:22
 68/85 anonim ***** válasza:
Szerintem nem számít, hogy évesek a válaszoló lányok/nők.Elhangzott itt egy kérdés viszont nem szabályozta a srác, hogy hány évesek írjanak véleményt.Ami pedig azt illeti,igen a 30-as korosztály elbújhat mögötte,szégyen ,hogy a mai férfiak mennyire tohonyák,puhosak és igénytelenek a saját testükre.Nekem nem jön be a pocakos elhanyagolt férfi test.Nem kell, hogy adonisz legyen,de ha a férfiak is elvárják a nőktől, hogy mindenhol feszesek legyenek,akkor szerintem ezt mi elvárhatjuk tőlük.Lássuk be,sokkal vonzóbb egy szépen kidolgozott test,az az önmagára való igényességet és FÉRFIASSÁGOT sugározza.Én pl. nem csorgatom a nyálam erre a képre,de ahogy azt már egy korábbi kommentben kifejtettem,ennyi évesen igenis jól néz ki.
2010. aug. 10. 23:31
 69/85 anonim ***** válasza:

23:31

Egyetértek, de sok nő is elhanyagolja a testét, attól még, hogy egy csaj sovány nem kövér még sportolhat valamit, hogy jó legyen a tartása, egészsége, formás legyen.Általában ez a lusta mentalitás az emberek többségére jellemző, el vagyunk kényelmesedve:D

2010. aug. 10. 23:34
 70/85 anonim ***** válasza:

Nem rossz!=)

17/l

2010. aug. 10. 23:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!