Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy ilyen felsőtest mennyire számít jónak? /15 éves fiú/
Annyira sosem voltam elégedett a felsőtestemmel. :S
Amúgy nem vagyok ronda, nem azért nem látszik az arcom XD
Szóval ez mennyire jó?
szerintem nagyon jó a felsőtested ^^
énse szeretem a nagyon izmos pasikat, inkább a középutat :D
15/L
Ej öcsém, megnyugodhatsz, ahogy a csajok is mondták. Sőt 15 éveshez képest kiváló. Bár gondolom ebben a kérdésben volt egy adag magamutogatás is, ami nem jó. Amit tanácsolnék azért...
NE TűRD BE A GATYÁD A CIPŐDBE VAZ2EE!!!!! Bu21evagy?!
23F
Szerintem köcsög pózer vagy aki menőzni akar itt a csajoknak hogy "hú de jó testem van biztos csorog majd minden csajnak a nyála"
Magadban tudod hogy milyen tested van a lányok szemében, de azért kiírsz egy kérdést hogy menőzz magaddal. Te is csak mész a sok "vagány" csávó után akik azt hiszik magukról hogy mekkora arcok, meg kemények aztán a végén kiderül hogy nagy nullák.
Nem baj jó úton jársz nyugi ;)
Lehet lepontozni, nem érdekel, csak véleményt nyilvánítottam és nem nyaltam.
22.09nél a pont leírta a véleményemet.
Elég nagy az arcod, "annyira sosem voltam elégedett a felsőtestemmel"
A nadrágod enyhén búzás és elég gáznak tartom hogy fiú létedre pózolsz a tükör előtt magadat fényképezgetve. Na mindegy majd felnősz, biztos későn érő típus vagy.
Nekem a fejed tetszik legjobban. Bár biztos nincs benne annyi minden mint a gatyádban.
üdv
L19
L19
hmm ha az arcod is tetszene elfogadnálak
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!