Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ha pont ugyanolyan perverzek, és pont ugyanannyira kívánják a szexet mint mi, akkor miért csinálnak olyan nagy dolgot abból, ha a pasi már az elején szexuálisan nyilvánul meg, utalásokat tesz a szexre?
Ha van kedved, hallgasd meg egy tökös pasi véleményét arról, hogy miért érdemes offolni azokat a pasikat, akik már az ismerkedés az elején nyomulnak a szex témával.
20
“Ha csak ennyit akarnék egy férfitól, akkor nem akarnék se párkapcsolatot, se randizgatni.“
De akarnál randizgatni ha nem lenne szex? Szex nélkül nincs izgalom, nincs szenvedély.
Anélkül szerintem az emberek nem lennének túl motiváltak a párkeresésre
"De akarnál randizgatni ha nem lenne szex? Szex nélkül nincs izgalom, nincs szenvedély."
Nem, mivel nekem is alapvetően fontos, nélkülözhetetlen része a jó szex egy kapcsolatnak.
Azért próbáld meg értelmezi, amit írtam, különös tekintettel a "csak" szó szerepére abban mondatban, amivel a tőled idézett megjegyzésre reagáltam.
"De akarnál randizgatni ha nem lenne szex? Szex nélkül nincs izgalom, nincs szenvedély."
Simán meglennék szex nélkül, ez az egy, a másik, hogy idegennel nem vágyom szexre. Ahhoz előbb meg kell ismernem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!