Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy pasi 29 évesen szabadidejében főleg számítógépes játékokkal játszik mert a nők kerülik?
+alkohol
mit csináljak?
De legalább már belátod hogy igazából csak a pia a bajod, ha az kiesne szívesen megfordulnál a formás derekaddal az ölem melegében...
Minek nevezellek angyalom? Hisz a nevedet se tudom zebramadár....
kicsi barna, próbálkozom. már volt 15 hónapos józan időszakom is. jelenleg ismét hasonlót tervezek.
s igen, pirulgatsz,különben nem lennél itt. vonz téged ez a dekadens fura piás figura.
Mid fáj életem? egyébként élőben első randin általában spontán költeni szoktam verset a lányoknak :)
Szeretik. Te is már itt tombolnál az ölemben ha itt lennél pici barna.
Nem unjátok még? -.-'
Balázska, ugye nem nyúltál még magadhoz csak mert egy lány végre szóba áll veled? Mert el tudom, hogy képzelni, hogy miközben ír neked a "pici barna" xD, te ejakulálsz közben. :DD
Csajszi vigyázz vele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!