Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy pasi 29 évesen szabadidejében főleg számítógépes játékokkal játszik mert a nők kerülik?
+alkohol
mit csináljak?
Úriember? Ne haragudj több kérdésedet is olvastam (én hülye), és ott eléggé az jött le, hogy burkoltan a nőket pocskondiázod meg ledegradálod és nagyon megvetően nyilatkozol róluk. Merthogy nem kellesz egynek sem, de ez a te hibád!
Linkeld már hogy hol pocskondiáztam a nőket! Nektek már az is pocskondia ha nem nyalizunk nektek!!!!
EL vagytok kicsit szállva kicsi barna lány.
"EL vagytok kicsit szállva kicsi barna lány."
Ez is egyfajta burkolt szexizmus ám, kicsi alkoholista. 😉
Egyébként pedig annyi kérdésed van már, hogy bőven be tudnám linkelni, csak épp annyira fárasztóak is egyben, hogy inkább megkímélném magamat ettől, jó?
Találd ki.
Miért, nem te panaszkodsz mindig, hogy a nők szóba sem állnak veled? Tessék, most szóba állt veled egy, de hát látod nem tudsz mit kezdeni velem, gondold el mi lenne élőben "cukorfalat".
Élőben már simogatnálak és húznám le rólad a textilt baba. Az lenne élőben.
Nem szoktam nagyon szarakodni ha tetszik egy lány.
Beálltál te is az utáljuk a Balázskát falkába... pedig lehet pont egy ilyen szentimentális szeszmackóra vágysz aki erősen átölel és megvéd minden gonosztól.
meg amúgyis istenien kefélek.
De legalább ne adnátok alá a lovat.
Kérdező, ezt már mások is mondták, hozzád hasonló anyámasszony katonái volt mind, egy kettőt leszámítva, akiket én férfinak hívok.
És mit csinálnál élőben? Meghívnál egy körre? :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!