Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő koránkelő? Tényleg akkora baj, hogy én hétvégén nem kelek fel reggel 5-6-7 órakor, ha nem muszáj? :)
Jó lenne ha a munkahelyeken
Kerhetned h korankelos
Vagy kesonkelos meló kell.
En ruhelem ezt a korankelest,több energiat kivesz mint a melo. Hetvegen szoktam kialudni magam délig,de van h hamarabb felebredek.
Én hétköznapokon, de hétvégéken is legkésőbb 11-kor aludni megyek. Reggel meg 7 óra fél 8 fele mindig fent vagyok, ha kényszerítenének se tudnék tovább aludni.. :D Az a típus vagyok, aki reggel-délelőtt tud aktív lenni, tanulni is ekkor tudok, még az edzés is belefér. Egyetemi szaktársaim többsége ufonak is néz, ők mind küzdenek a délutáni időpontban lévő szemináriumokért, én meg amit lehet szeretem a reggeli órákra időzíteni. Mert utána jó érzés, ha délután 2 után enyém az egész nap, ezért megéri felkelnem. Nyári munkánál is szívesen vállalok be délelőtti műszakot. Buliba is ha elmegyek este és hajnali 3 fele esek haza, max alszom egy-két órát de 7-kor ugyanúgy felkelek és kezdem a napot...de bevallom ez van hogy nem mindig sikerül.:)
Viszont azt nem értem, hogy ez miért lenne kizáró ok egy párkapcsolatban... Párom is szeret 9-10-ig pihenni ha van rá lehetősége, nálunk ebből sose volt gond, hogy én hamarabb felkeltem és csináltam a dolgom.
20/L
Nekem van egy uncsim aki mindig cseszegetett mert reggel akkár 10 is elalszok és ő már 7-8 fent van s h tudok anyit aludni.
Az a poén az egészbe,hogy ő 9-10 már le van feküdve mig én 12 után is fent szoktam közbe lenni és ő még délutáni szunyát is tart mig én nem,hogy órába nézve ő többet alszik mint én csak más időbe.
29.
Engem meg azért bszogatnak a későn fekvő-kelő barátaim, hogy miért így csinálom, hogy koran fekszem-kelek. Mindenkit érhet bszogatás emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!