Miért lettem rosszul az éjszakai műszaktól?
Tegnap kezdtem meg a munkámat a mostani munkahelyemen éjszakás műszakban, este 10-től reggel 6-ig.
Ettem normálisan, aztán ittam pár kávét és kb hajnali 2-ig semmi bajom nem volt, de utána sajnos végigrókáztam szinte az egész hátralévő műszakot :/ Szerencsére a feletteseim nagyon kedvesek voltak, de meg voltak áldva azzal, hogy biztos nem ettem eleget/ideges voltam, hiába mondtam hogy egyik se így van. Létezik, hogy csak mert korán kelő típus vagyok, ennyire megviselné a szervezetemet az éjszakázás? Vagy esetleg a kávé lehetett a ludas(nem iszok sok kávét, ált. heti 1-3 csészével, most pár órával előtte ittam 3-at, mert máshogy nem bírtam volna)? :S
Köszönöm a válaszokat!
1.: egyáltalán nem voltam ideges, sőt :)
2.: a kávéra én is gyanakszom, lehet sok savat csinált :S De nagyon rossz volt, iszonyú égő hogy már az első munkanapomon baj volt velem... :(
"De nagyon rossz volt, iszonyú égő hogy már az első munkanapomon baj volt velem... "
De mégis kisebb szorongás miatt is az lehetett.. Általában ilyen volt. Gyomorideg még ha nem is tudod. Ugyanolyan érzés. Hányinger/Hányás és stb. Sajnos sok emberben válthatnak ki ilyen dolgokat első munka és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!