Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő koránkelő? Tényleg akkora baj, hogy én hétvégén nem kelek fel reggel 5-6-7 órakor, ha nem muszáj? :)
Reggel, illetve délelőtt több értelmes dolgot lehet csinálni, mint éjjel. Este már mégis fáradtabbak vagyunk, ezért szinte kizárólag agyatlan dolgokat csinálunk (videók nézése, filmezés, netezgetés, (gyakorizás), játékok), amik nem igényelnek túl sok mentális erőfeszítést. Reggel, illetve délelőtt kipihenten viszont sokkal több lehetőségünk van, könnyebben olvasunk, tanulunk, gondolkodunk. Ez mellett könnyebb elmenni is otthonról reggel/délelőtt, mint éjjel, mert a dolgok általában reggel 7-8-9-kor nyitnak. Este csak a képernyő előtt ülés a program a sokáig fent maradók többségének (akikről a kérdésben szó van), de délelőtt sokkal több kedve van az embernek elmenni valahová.
Egyébként nekem pont az ellenkezője a bajom, hogy én pedig nem találok korán kelő lányt. Szinte minden 20-25 éves csaj, akikkel ismerkedem éjfél után szeret mindig lefeküdni évközben is, mindig.
Mi néha azért kelünk későn, mert itt az idióta kutyák hajnalban ugatnak órákig, amire felkelünk, és füldugón mindenen keresztül hallatszik, tehát no alvás. Aztán abbahagyják alszunk még délelőtt hogy meglegyen 6-8 óra, a délelőtt elég csendes. Így tolódik az egész alvási ciklus.
Nyáron ez ok, de iskola és munkaidőben kellemetlen lesz megint.
Ez a későn vagy korán kelés típusfüggő, lehet befolyásolni, de egy későn kelőnek mindig nehéz lesz hajnalban felkelni. Ezt érdemes elolvasni.
Ez a rész teljesen igaz rám:
Bár a munkanapjuk nehezen indul, de aztán, belemelegedve, ők azok, akik zokszó nélkül hajlandók megnyújtani a napot, akár késő estig túlórázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!