Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem: a fizetés mennyire szempont nálatok?
Figyelt kérdés
Kisebbségi érzésem van, amiért a legtöbb budapesti diplomás nő többet keres nálam, ez pedig nem segít az ismerkedésben.2020. aug. 17. 00:11
31/35 anonim válasza:
Nem is kell műveltnek lenni a "jó pénzhez" - lásd Svédország miniszterelnökét aki egy natúr hegesztő és mégis egy országot vezet. Igaz lefelé a lejtőn, de az egy másik kérdés. De akkor is meglepő, hogy a "fejlett nyugaton" ez lehetséges. Mert az ember elfogadja ezt Fehéroroszországtól vagy valamelyik random arab diktatúrától, de Svédország, komolyan?
32/35 A kérdező kommentje:
Egyébként a budapesti versenyszférában az átlagfizetés nettó 7-800 ezer simán megvan.
2020. aug. 17. 21:48
33/35 A kérdező kommentje:
Legalábbis, ha már valakinek van 4-5 év tapasztalata.
2020. aug. 17. 21:49
34/35 anonim válasza:
32,ja urban legend. De egy ismerősöm se keresett annyi és egy sem keres. Én multinál dolgozom bár jó a fizum,de ennyit és ennél nagyobb összegeket csak a vezető beosztású emberek kapnak. És ilyen pozihoz kevés a 4-5 év tapasztalat de még a 20 is,ha nincs hozzá több végzettséged és személyiséged,tudásod stb. Ez 1 millióból 2 ember.Erre ne alapozz.
35/35 anonim válasza:
Nekem, amíg magát el tudja tartani, normális a pénzügyi kultúrája, első randin nem derogál fizetni neki egy kólát, és nem a szüleit vagy az aktuális nőjét pumpolja, kb. mindegy, mennyit keres (azért Bp-n ne fizikai közmunkás legyen, akkor nem passzolnánk össze sem intelligencia, sem hozzáállás terén, feltételezve, hogy korban illik hozzám). Volt nálam kevesebbet kereső párom is, engem a pénz egyáltalán nem zavart. Őt jobban - ebben az esetben meg úgy vagyok vele, hogy éreztetem vele elégszer, hogy ő így jó nekem... ha ennyi neki nem elég, mert annyira komplexusos, akkor keressen fel szakembert, ne tőlem várja azt, hogy 24/7 a lábát csókolgassam csak azért, hogy lássa, hogy nekem nem a pénz a fontos, ha egyébként elégszer bizonyítottam. Mert ilyen eset sajnos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!