Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem: a fizetés mennyire szempont nálatok?
10: Tehát min. 1 millió napi 10 óra munkával megvan egy hónapban, akkor napi 4 óra munkával megvan a 400 000. Tehát rá tud érni szerelmeskedni. Mi a kérdés?
Merthogy azt mondtad, nem lehet részmunkaidőben Magyarországon megkeresni 50-70 000 Ft-ot (ami a minimum megélhetés). Rengetegen megkeresik a többszörösét is. Magyarországon.
12.
Példát a teóriára.
Mondjuk, ha csak 50000 a cél, akkor igen, lehet ő amolyan tipikus "majd a jövőhéten megcsinálom, ha lesz kedvem" típusú vállalkozó, de ugyanezt a pénzt mindenféle leszázalékolással meg egyéb segélyek kisírásával is el lehet érni ami pedig 0 munkaóra.
Hát azért ha feleannyit sem keres, mint én, akkor meg vagyunk lőve, mert vagy én fizetem az ő részét is vagy ki sem mozdulunk. Ilyen szempontból ez negatívum. De azért aki el tudja magát tartani, az legalább megkeresi a fizetésem felét, szóval nincs magasan a léc.
Amúgy miért kezdesz olyan emberekkel, akik ebből a szempontból kategóriákkal fölötted vannak esetlegesen? Ennyire kell a fájás, hogy egy hasonló keresetű nőt már észre sem veszel?
13: Igen, nem baj nekem, ha pl. még a szülei támogatják, én is kicsit tudom támogatni. Felőlem lehet krumplihámozó is, meg csinálhat értékes, ám nonprofit munkát is.
Alapjövedelem-párti vagyok, rengetegen végeznek értékes, ám nonprofit munkát, sőt olyat, ami még nekik kerül pénzbe.
Bocsi, de hogy élsz meg 50-70k-ból. Ennél még az albi is több.. de ha örököltél mondjuk egy saját lakást akkor is nagyon minimum 30k a rezsi, plusz közösköltség mondjuk egy 5k, vegyük azt, hogy biciklivel jársz a minden hova is, amit karban se kell tartanod 😅 (...) tehát marad 25-45k-t egész hónapban tisztálkodni, öltözködni, takarítani, enni, jól érezni magad, félretenni (mert bármikor, bármi elromlik).
Persze, ha nagyon muszáj, oké élhető a dolog.
De, ha 4 óra helyett mondjuk 8-t dolgozol, máris 100-140k-t osztunk be..
Plusz nincs mindenkinek a semmiből saját ingatlanja, és vannak olyan távok, amiket időben nem nagyon éri meg lebiciklizgetni, úgyhogy arra is költeni kell, legalább bkk bérletre... nyomorogni, kifli sarkát enni egy ideig okés, de szerintem hosszútávon nem normális..
Hát kérdező, tanárként 150ezret keresek. Annyit csak keresel, mint én. Igazából én is még magán kell, hogy tanítsak, mert ebből aztán nem sokra megyünk.. együtt 300ezret, ha keresünk, sem túl sok. Főleg, mert jó lenne picit félrerakni. En is még tanulok, hogy ki tudjam egészíteni a bérem. Javaslom neked is.
Bár tény, hogy ha lehet, akkor ne napi 10-12 órákat dolgozzunk, mert akkor nem látjuk egymást.. de irreális elvárni, hogy napi 4 óra munka legyen csak, és az üres szobában nézzük egymást a havi 2x50ezrünkből, mert másra nem telik.
#4 nem hallottál az egyeni vallalkozokrol?
Én pl félállás mellé csinalok tanacsadoi munkakat, igy full rugalmas a beosztasom, es siman napi 100k felett szamlaz az ember vallalkozokent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!