Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy negyven éves férfinak mekkora esélye van, hogy össze jöjjön egy 25-30 éves nővel? Komoly kapcsolara
Ha őszintén szereti a nő, aki lehet "rusnya (ilyet emberre, hogy lehet mondani?), kövér stb", nem számít.
Ezerszer tartósabb lesz a kapcsolatuk, történhet bármilyen tragédia, anyagi gond stb. bírni fogják.
Úgy látom mondatot alkotnom nem sikerült...
Ha a nő szerelmes a férfibe, akkor a férfi lehet szegény, nem olyan helyes, kövér stb, a nő úgyis szeretni fogja.
#3-as voltam.
"Ha a nő szerelmes a férfibe, akkor a férfi lehet szegény, nem olyan helyes, kövér stb, a nő úgyis szeretni fogja."
Ahhoz, hogy beleszeressen egy nő egy férfibe, a férfinek jól kell kinéznie és/vagy gazdagnak kell lennie.
Remélhetőleg van esély! Regisztrálj a randivonalra - igaz nem láttam nagy választékot, de szerintem SIKERES ÉS HITELES társkereső.
Keresztény (káros szenvedélyektől mentes) ismeretségeket is lehet kötni - akár online...
Esetleg ismerkedj egyházi közegekben/közösségekben! Milyen felekezethez tartozol eredetileg Ősi Családfa szempontjából?
Üdv: 46/N
Van rá esély. Ha egy negyvenes férfi jól néz ki, van státusza, egzisztenciálisan magas szinten áll, jól keres, és jó a dumája, akkor találhat magának 25 körüli csajt.
Én is ismerek ilyen párt. A manusz vezető beosztásban dolgozik, pénzes, jól is néz ki. A csaja 27 éves kozmetikus, igazi luxusfalat.
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!