Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha egy nő lenne végre annyira emancipált, hogy meghívjon egy vacsorára és ki is fizesse a részemet. Van ilyen nő vagy csak olyan akit nekem kell meghívni?
Ez rendben van. De ha gyereketek születik, te is otthonmaradsz majd vele? Minden éjszaka felkelsz hozzá? Cseréled a pelusát? Ha nagyobb lesz, viszed majd oviba, iskolába? Ha hazaértél, tanulsz vele? Ellenőrzöd a bepakolását, csomagolsz neki ennivalót az iskolába? Ha beteg lesz, otthon maradsz vele? Elmész a szülői értekezletekre és fejben tartod a fontos dátumokat? Minden nap végzel házimunkát, mosol-főzöl-takarítasz rendesen?
Ha igen, akkor elvárhatod.
#11 vagyok.
Ha én Neked, vagy a Jóskànak, vagy Anyumnak, vagy bárkinek innen azt mondom, hogy figyi gyere már el velem (ide helyettesíthetsz bármit) Balatonfüredre fürdeni, akkor egyértelmű nekem, hogy a beugró és esetleg a fagyit/kávét állom. (plusz ugye evidens, hogy az én kocsimmal, én benzinköltségemen) :)
Ha nekem valaki azt mondja, hogy menjünk el mondjuk a bp-i állatkertbe, vagy Tropiba, fizetem a saját utam, belépőt és a kajàmat, hisz azért dolgozok, hogy el jussak helyekre. :D
De ha mégis megvenné pl. a belépőt, én állom az ebédet.
Igen... Mielőtt megkérdezed ezért vagyok mindig én sz@rban, mert én soha nem fogadok el semmit, ellenben szívesen adok.
Amugy meg első pár randin ezért nem kell senkit étterembe vinni... 🤷♀️
Pont tegnap voltam 2. randin, én hívtam el a férfit étterembe, én fizettem. Amúgy is a felváltva fizetésben hiszek, mert utálok felezni, macerás a pincéreknek.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!