Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném, ha egy nő lenne végre annyira emancipált, hogy meghívjon egy vacsorára és ki is fizesse a részemet. Van ilyen nő vagy csak olyan akit nekem kell meghívni?
Tudod, ezzel az a baj, hogy én a részemet magától értetődően fizetem, de ha valaki meg akarja hívatni magát, nem ér annyit. Nektek valamiért az a kis lyuk a lábunk közt megér minden aranyat, a ti húsdarabotok nem kell annyira, rengeteg dolog jobb nála, plusz a belsőtök is sokszor elég érdekes.
Tehát ez olyan, hogy minek fizessek azért, hogy valaki megnehezítse az életem.
"a férfi-női egyenlőséget"
Ez csak női logika, de szerintem az egyenlőség az, hogy te fizeted a te részed, én az én részem.
Az, ha valaki meg akarja hívatni magát az kifejezetten taszító, csinálja azt bármelyik nem. Az már az adott férfi felelőssége, ha neki ér ennyit egy alkalmi szex. Ha te a fenti alapján keresel nőt, akkor csalódnod kell - joggal.
Én úgy vagyok vele, hogyha a férfi meghív engem, fizesse ő az egészet. Ha én hívom meg, akkor én fizetem az egészet, míg ha közösen megyünk oda, akkor felezünk, vagy mindenki a saját részét fizeti.
Számtalanszor volt már, hogy a páromnak álltam a részét, mert én hívtam meg, mert születésnapja volt, mert kényeztetni szerettem volna, stb. Viszont egyikünk se úgy kereste a másikat, hogy "na, majd ő fizet helyettem".
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!