Szerintetek férfi tanítóként hitelesebb vagyok, mint egy emancipált nő, aki krisztus szavát értelmezi?
Szia
Én fogalomzavart látok a kérdésedben. mert mi köze van az "emancipált nő"-nek a Krisztus szavának az értelmezéséhez?
Ugyan is Krisztus a szavait maga megmagyarázza meg, tehát azt nem kell valakinek értelmeznie. Legfeljebb vagy elfogadja, vagy nem. De ha te másra gondoltál, akkor írd meg kérlek. Köszönöm.
#5 Az anyaszentegyház máshogy gondolja Krisztus szavait, mint a Jehova tanúi. Nem kell úgy csinálni mintha ezt nem tudnád.
Egyébként vannak olyan szekták, akik szerint nem taníthat. Kérdem én, hogy miért nem lettek még lerombolva?
Ezért kell szabadúszónak lenni. Nincs se tiltás, se kötelező értelmezési halmaz. Ezért nem vagyok még világhírű bibliaértelmező pap.., nem vállalom a kötelező agymosást a negatív irányba.
Szóval azoknak, akiknem felesleges tanítani az isteni tudást, hivatalosabb lennél az y kromoszómád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!