Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajszikák szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszikák szerintetek ez romantikus gesztus lenne egy férfitól?

Figyelt kérdés
Randi végén hazakísér titeket, aztán elbúcsúztok. Felmentek a szobátokba, ekkor zajt hallotok az ablakotok alól. Kitekintetek, és ott áll a pasi gitárral, és az AC/DC től a You Shook Me All Night Longot játssza és énekli, és annál a résznél, hogy "She was the best damn woman I had ever seen" felmutatna rátok és kacsintana hozzá egyet.

2020. aug. 11. 13:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Jaj, de rég láttam már tőled kérdést! Hiányoztál, esküszöm :*
2020. aug. 11. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

Nem igazán tetszene.

Imádom az AC/DC-t és ezt a számot is, de nem értem miért kéne a komplett szomszédságomat felverni miatta. Egyszer csinált hasonlót egy srác, nem volt túl józan... elkísértem a villamosig, felraktam rá és azóta se beszéltünk.

Lehet poénkodni, lehet zúzni, de azért kulturált ember módjára is illene viselkedni.

2020. aug. 11. 14:47
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ, mennyire ért a zenéhez. Ha profin adod elő, szerintem nincs az a rock zenét kedvelő nő, akiben nem pozitív érzéseket keltesz.

Viszont ha hamisan játszol és kornyikálsz, akkor kínos. Nagyon.

2020. aug. 11. 14:52
 14/20 anonim ***** válasza:
53%

Az lenne romantikus, ha egyszer csak megjelenne az ajtóban, egy meglepetés látogatásra:)

Efajta romatikából kinőttem vagy bele se nőttem:D

2020. aug. 11. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
"Alfahím" címke befigyel
2020. aug. 11. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

Nem... Nagyon nem.

Én gitározom, 9 évesen kezdtem el tanulni. De köszi, nem.. Az egyik kedvenc együttesem az AC/DC, de te valószínűleg nem vagy egy Angus Young, én meg utálom a feltűnést és ha kínos helyzetbe hoznak.

Mondjuk megnézném, hogy az erősítőt az utcán nálunk hova dugod be. :)) Ugyan létezik akkumulátoros erősítő, de az meg olyan is...

2020. aug. 11. 15:16
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

Ha privátban négyszemközt adna nekem így egy koncertet, az nagyon tetszene.

Ha nyilvánosan felverve az egész utcát, az nem.

2020. aug. 11. 15:21
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Nő vagyok, nekem nagyon nem. Cringe. És hiába hallgatok rockzenét, de őket sosem szerettem. A csajszikákról nem tudok nyilatkozni.
2020. aug. 11. 18:31
 19/20 anonim ***** válasza:
83%
Nőként én is azt tudom mondani -bár azt hittem régen, ezzel egyedül vagyok - hogy sosem szerettem, ha egy férfi mások előtt ill nyilvánosan udvarolgat. Én ezektől a nyilvános lánykérésektől is kivagyok, szerintem rendkívül kínos, de mindegy, az egy másik téma. Szóval kettesben sok minden belefér, de így cikinek érezném
2020. aug. 13. 16:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Csajszikák nélkül menő lenne :)
2020. aug. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!