Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó kamuzni?
Én mindig azt szoktam mondani, hogy régen azért más volt.
Én falun nőttem fel, nővérem 11 évvel idősebb így láttam, hogy a 90-es évek végén mennyivel másabbak voltak a kapcsolatok. Discoban vagy ismerősök által megismertél egy pasit/csajt és nem volt az, hogy közben még naponta 10-en írtak rád facebookon. Így könnyebb is volt megtartani a kapcsolatot.
Most meg mi van? Elkezdek beszélgetni egy csajjal és közben még 10 másik pasi is fűzi.
Volt olyan is, hogy randin még a csaj mondta, hogy ne menjek még tényleg tök jól elvoltunk.
Másnap írtam neki, hogy lehetne folytatása a dolognak. Kb 1 nappal később válaszolt az is valami egy szavas volt, nem is lett semmi utána.
Gondolom még volt 4-5 másik akikkel dumált vagy randizott.
Rossz helyen ismerkedsz. Meg mi az, hogy ezek teszik tonkre a kapcsolatot? Azt hiszem kezdek rajonni, hogy mi lehet nalad a problema!
Mindent tulgondolsz! Emellett, nagyon elkeseredetten probalsz kapcsolatot letesiteni, ami odaig vezet (es te ezt eszre sem veszed..), hogy borzasztoan farasztod a masikat. Kicsit ijeszto is...a sok keseruseg, nyomulas..ufff..
A parommal rajta vagyunk a kozossegi oldalakon es koszonjuk szepen jol vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!