Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet egyenesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyenesnek lenni és nem kamuzni meg játszadozni?

Figyelt kérdés
Elhívtam randira egy csajt, ő nem jött el, de utána magyarázkodott és megbeszéltünk még egy talit, persze mondtam neki hogy mondja meg nyíltan ha nem akarja ezt az egészet és csá, csak ne hárítson kifogásokkal. Ő azt mondta akarja a randit... Erre kapom az üzenetet hogy mégse jó neki a megbeszélt időpont mert ez és ez van, de mondott egy másik napot amikor LEHET hogy tudunk találkozni. Szerintem hagyom a francba... szerintetek?
2011. júl. 10. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is hagynám a francba. (Milyen már ez?)
2011. júl. 10. 22:21
 2/7 szamóca.. ***** válasza:

hagyd hát.

nem tudom miért nem képesek az emberek megmondani ha nem, miért kell kertelni.

de tény hogy néha nehéz közölni, főleg amikro valaki sértődős, értetlen, aztán minden szemét k*rvának elhord mert nem mentél el vele randira. mindenesetre teljesen mindegy, mert az ilyen s*ggfejek akkor is alád ásnak ha elmész.

szval nem tudom miért cisnálják. ne foglalkozz vele. ha majd észreveszi h lesz*rod vszeg ő fog keresni

2011. júl. 10. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Én ahhoz a mondáshoz tartom magam, hogy

"ha egyszer átb.aszol elnézem neked, de ha még egyszer megteszed, eláslak a kertben."

Lehet, hogy elsőre közbe jött valami, de hogy másodszor is, az egy kicsit sok. A nők alaptermészete a hazudozás. A pofán vágnád és ordítoznál vele, hogy

"mondd el, hogy nem kellek neked" akkor is linkelne.

Jó eséllyel harmadszor is közbe fog jönni valami. Vagy nagyon éretlen, vagy jól esik neki, hogy hülyíthet.

Hagyd a p.csába, mert csak szenvedni fogsz miatta.

2011. júl. 11. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy elsőre közbe jött valami, de hogy másodszor is, az egy kicsit sok. A nők alaptermészete a hazudozás. "

Na bocs de azért én mint nő ezt kikérem magamnak!

Én mindig megmondom, ha nem akarok menni, még úgyis, hogy tudom, hogy a legtöbb hülye erre elkezd lek.vázni meg minden ilyen halál cuki dolog, pedig szerintem teljesen korrekt módon megmondtam nekik, hogy mi van...?

Arról meg aztán főleg nem is beszélve, hogy hányszor jártam én már úgy, hogy elhívott mondjujk valaki randira, igent mondtam, és a randi előtt mondjuk fél órával dob egy smst - HA ÍR!!! - hogy igazából most mégsejó, mert valami irtó béna hülye kifogás...

Én nem állok le hülyéskedni az ilyenekkel, ha valakinek fontos az a randi, akkor el fog menni. Ellenkező esetben kár is áltatni magad...

20L

2011. júl. 12. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Azóta is hív, hogy kitetted?
2015. júl. 18. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz az ilyen lányokkal, fölöslegesen q-rod fel magad rajtuk...!
2015. júl. 18. 00:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ezeket a szutykokat a fenébe..Nem értem hogy miért csinálják ezt. Ha engem valaki elhívott valahova randi gyanánt de én nem akartam a barátságtól többet, megmondtam neki hogy ne haragudjon de nem szeretném ha elromlana a barátságunk emiatt, mert úgy érzem nem tudnám viszonozni amit ő érez. Soha nem álltattam senkit, de nem is bunkóztam, hanem próbáltam még jobbá tenni a barátságunkat és azóta is jóban vagyok velük..ha ennek a kiscsajnak nem kellessz, ne is beszélj vele többet, keress mást aki megérdemel :)
2015. júl. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!