Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyenesnek lenni?

Figyelt kérdés
Miért kell folyton szerelmi csalódással takarózni vagy időhiánnyal vagy bármivel. Egyszerűen azt is meg lehetne mondani hogy "bocs nem vagy szimpi".
2011. okt. 7. 22:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bocs, nem vagy szimpi.
2011. okt. 7. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
tessék egyenes leszek.: Bocs, bűn ronda vagy.
2011. okt. 7. 22:32
 3/12 anonim ***** válasza:
sok a beképzelt, öntelt lány sajnos :/
2011. okt. 7. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokaknál ez ilyen önvédésszerű dolog..el akarják kerülni a bűntudatot az miatt, hogy elutasítottak valakit.

20L

5/12 A kérdező kommentje:
ezeken legalább röhögtem :) de most komolyan olyan idegesítő. az igazságot tényleg elviselem, csak mondanák a szemembe..
 6/12 A kérdező kommentje:

"Szerintem sokaknál ez ilyen önvédésszerű dolog..el akarják kerülni a bűntudatot az miatt, hogy elutasítottak valakit."

ebben lehet valami.

3. pont fordított volt :) én lány vok és engem pattintottak le. de tényleg van sok öntelt lány is.

2011. okt. 7. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy azért, mert így rövidebben le lehet zárni és kevésbé kellemetlen.

Ha azt mondják: nem vagy szimpi, vagy nem vagy az esetem, nem sok olyan pasi van, aki ne kérdezné meg, miért? Akkor meg lehet indokolni: kövér vagy, sovány vagy, nem tudunk jól elbeszélgetni, nem érzem jól magam veled, vagy bármi. Ezután a legtöbb pasi elkezd mentegetőzni, vagy éppen felháborodva magyarázni, hogy miért ilyen.... Holott az ember már azt várná, hogy (már bocs), de szabadulna tőle mindenféle kínos közjáték nélkül.

Ha azt mondja a lány: szerelmi csalódása van, amin nem tudja magát túltenni, ritkán lesz belőle elnyújtott, kellemetlen beszélgetés.

De az is lehet, hogy csak nem akarják megbántani az illetőt és nem akarják letörni az önbizalmát.

2011. okt. 7. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Az ilyesmi nem az egyenésségről szól.

Ez inkább tapintatos koptatás.

Bocs nem vagy szimpi,meg túl direkt,visszavonhatatlan és arra is gondolni kell,hogy ha nőhiány lépne fel az ilyen pattintottakra általában lehet számítani kóbor numerákra.

2011. okt. 7. 22:39
 9/12 anonim ***** válasza:

Lepattintott pasikról írtam, de ugyanez lehet lepattintott lányoknál is.

ma 22:39

2011. okt. 7. 22:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt két dologgal magyaráznám.

1.: az illető nem meri/akarja elutasítani egyenesen, mert fél, hogy megbántja, hogy fájdalmat okoz.

2.: egyszerűen tetszik neki, hogy érdeklődik valaki iránta, de nem gondolja komolyan.

Amúgy én sem értem, miért van szükség folyton a hárításra.

2011. okt. 7. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!