Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó kamuzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó kamuzni?

Figyelt kérdés
Nem egy nővel megbeszéltem a randit, okés benne vannak stb. Aztán amikor sor kerülne rá mégse jó stb az egyik addig hazudozott míg visszase írt megse nézte az üzenetem megnézem az adatlapját frissen kapcsolatba lett.. A többi már nem érdeklődik elfelejtett letöröltek. De hetekig hónapokig irogattunk volt amelyikkel órák hosszát telefonáltam aztán a randin kitalált mindent hogy nembiztos hogy fogunk tudni sűrűn találkozni mert neki a munka fontosabb stb de azért szimpatikus vagyok neki de nemfog rám érni, de telefonba forditotját állitotta. Mindegy eddig csak szavahihetetlen, érdektelen, kétszínű, kamus nőkbe ütköztem. Van egyáltalán normális amelyik megbizható? És amit mond az úgyis lesz.. Mire jó szórakozni aztán eltünni és nem mondani semmit, hogy mégis mi az igazság? Ha már így hitegetik és játszanak akkor annyit azért mondhat a bocsi de mégse akarok tovább ismerkedni és randizni se akarok.. Ez olyan nehéz?

2020. aug. 8. 20:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Figyi, amennyi pasi közül válogathatnak, nem csoda, hogy eldobható tárgyként tekintenek a férfiakra. Most nem mindegy, mi lesz veled, ott van neki még több tucat másik férfi.
2020. aug. 8. 20:27
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Eloben mas vagy, mint amire szamitottak. Ez lehet kulso/belso.

Valoszinuleg a korabban jol alakult beszelgeteseitekbol kiindulva, sajnaljak a szemedbe mondani a tutit: "bocs, nem teged kereslek".

Valami bibi van nalad, ha ez gyakori jelenseg. Nem vagy kicsit nyomulos?

2020. aug. 8. 20:28
 3/17 anonim ***** válasza:
22%

#2nek van igaza. Vannak az a tipikus pasik akik amíg beszélsz velük addig nagyon jó, de ha találkoztok élőben akkor kiderül, hogy a legjobban beállított 2 képe volt fent és azok is 3 évesek, azóta felszedett x kilót.

Plusz írásban jól elbeszélgettek, de élőben a randin makogni tud csak és két értelmes mondatot nem váltotok. Bocsi, de ezt teljesen megértem.

2020. aug. 8. 20:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Érdeklődöbb vagyok mindig meg nem úgy állok a dolgokhoz hogy megtehetem hogy leszarom a másikat mert tudok válogatni... Pont hogy nincs bőség zavara, így próbálok érdeklődni és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.
2020. aug. 8. 20:35
 5/17 A kérdező kommentje:
3 as pont hogy én vagyok aki szóval bírja a másikat. És témát keresek stb. De egy két nő csak igen, nem, még bólogat i tud kérdezni meg nem.. Érdektelenek.
2020. aug. 8. 20:38
 6/17 anonim ***** válasza:
50%

Volt mar olyan randiban reszem, ahol ugy ereztem magam,mint egy allasinterjun!

Nem volt a beszelgetesnek egy termeszetes menete, helyette: " Mi a kedvenc szined? Szereted a mozit?" Stb.

Ugy jo, ha termeszetesen alakul az ismerkedes. En szemelyesen nem szeretem, ha valaki tulzottan erdeklodo. Van ido megismerni a masikat. Hanyagold a tulzott erdeklodest, mert megfojtod vele a masikat!

2020. aug. 8. 20:40
 7/17 A kérdező kommentje:
De ezt nemúgy kell elképzelni ezt az érdeklődést, mint egy vallatást.. Nemértem ha ilyen kényesen állnak a dolgokhoz a nők, hogy már azis baj, ha érdeklődöbb vagyok, vagy próbálok témát találni mert ők a se tudják mit akarnak és leszarom stílusa váltanak akkor mit akarnak az élettől? Hol van a gerinc? Egyik se egyenes.. Sunyik..
2020. aug. 8. 20:52
 8/17 anonim ***** válasza:
73%

1. Minden randira alkalmas nőt több pasi fűz. Hónapok után találkoztok,addig 10+ a konkurencia. A befutó pasi gyors határozott. Ismerkedés elején van a varázs ,hosszú randi nélküli ismerkedésnél elszáll.

2. Azt gondolod te vagy a randi király,mert erőltetett téma kereséssel is meg tudod törni a csendet. Ha egy nőnek tetszel csicsereg ,ha nem azon agyal ,hogy lépjen le.

2020. aug. 8. 21:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyorsfogyasztási piacon ez így megy. Tegyél fel egy olcsó telot a marketplace-re és gyűjts tapasztalatokat, hogy kik érdeklődnek, hányszor "veszik" meg hetente stb. Ha nem is lehet pontosan összehasonlítani, de így megy a kapcsolatoknál is: annyi lehetőség van, hogy simán váltogatják a véleményüket, akár napon belül.
2020. aug. 8. 21:22
 10/17 A kérdező kommentje:
Ezért nincs tartóskapcsolat ebbe a világba. Mert színház az egész világ és kamu..
2020. aug. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!