Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó kamuzni?
Eloben mas vagy, mint amire szamitottak. Ez lehet kulso/belso.
Valoszinuleg a korabban jol alakult beszelgeteseitekbol kiindulva, sajnaljak a szemedbe mondani a tutit: "bocs, nem teged kereslek".
Valami bibi van nalad, ha ez gyakori jelenseg. Nem vagy kicsit nyomulos?
#2nek van igaza. Vannak az a tipikus pasik akik amíg beszélsz velük addig nagyon jó, de ha találkoztok élőben akkor kiderül, hogy a legjobban beállított 2 képe volt fent és azok is 3 évesek, azóta felszedett x kilót.
Plusz írásban jól elbeszélgettek, de élőben a randin makogni tud csak és két értelmes mondatot nem váltotok. Bocsi, de ezt teljesen megértem.
Volt mar olyan randiban reszem, ahol ugy ereztem magam,mint egy allasinterjun!
Nem volt a beszelgetesnek egy termeszetes menete, helyette: " Mi a kedvenc szined? Szereted a mozit?" Stb.
Ugy jo, ha termeszetesen alakul az ismerkedes. En szemelyesen nem szeretem, ha valaki tulzottan erdeklodo. Van ido megismerni a masikat. Hanyagold a tulzott erdeklodest, mert megfojtod vele a masikat!
1. Minden randira alkalmas nőt több pasi fűz. Hónapok után találkoztok,addig 10+ a konkurencia. A befutó pasi gyors határozott. Ismerkedés elején van a varázs ,hosszú randi nélküli ismerkedésnél elszáll.
2. Azt gondolod te vagy a randi király,mert erőltetett téma kereséssel is meg tudod törni a csendet. Ha egy nőnek tetszel csicsereg ,ha nem azon agyal ,hogy lépjen le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!