Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes korszak előtt tényleg könnyebb volt barátnőt találni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 17:38
11/15 anonim válasza:
#11 én extrovertált vagyok, és lenne igényem rá, de hidd el... már annak is örülök, ha 3 barátommal össze tudok hozni egyszerre egy találkozót, nemhogy olyan "bandázás", mint gyerekként. Az egyetemen is látom, hogy mindenki repül haza rögtön órák után, illetve a fiatalabb mostohatesók sem "bandáznak" már.
12/15 anonim válasza:
A tesóm 70-es én 77-es. Igaz hogy kint lógtunk gyerekként, de középsuliban inkább már csak az osztálytársakkal lógtunk aztán egyetem...ugyanolyan keretek között ismerkednek a fiatalok többsége ma is. A net csak eggyel több lehetőség.
Aki ügyetlenke volt, annak régen sem ment.
13/15 anonim válasza:
Hát figyelj nekem elég éles törésvonalnak tűnt ez a 2010 előtt és után. De lehet igazad van és az életesemények is közrejátszottak, akkor mentem gimibe.
14/15 anonim válasza:
Én nem tudom ezt így megkülönböztetni.Nekem előtte,és utánna sem volt nehéz kapcsolatot találni.
Ugyanis az előző házasságom,és az előtti időkben nem volt ekkora virtuális élet,vagy éppen a tárcsázós korszak volt.Szval nagyon primitív forma.A válásom után pedig pont fordítva.
Ne higyjétek,hogy elveszett lettem azonban.Ugyanúgy vettem az akadályokat,kicsit más körülmények között,de nem kevesebb,vagy több sikerrel.
15/15 anonim válasza:
Hát az teljesen biztos, hogy a wc-n töltött idő teljesen kárba veszett korábban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!