Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes korszak előtt tényleg könnyebb volt barátnőt találni?
Szerintem igen. Apukám (72-es) mesélte, hogy a számítógép/folyamatos TV adás előtti időkben, iskola után mindenki ment "bandázni" illetve az egész nyári szünet strandolással telt. Tényleg csak aludni és enni jártak haza. Ez még az én gyerekkoromra is igaz volt, kb. 14 éves koromig (95-ös vagyok és 2010-ben voltam 14, tehát az okostelefon és közösségi oldalak elterjedése előtti időszak).
Mivel az emberek sokkal inkább rá voltak "kényszerítve" a társas interakciókra, így sokkal tartalmasabb életük volt, sokkal több emberrel ismerkedtek meg egységnyi idő alatt, mint mi, mert egész egyszerűen mindenki kint tartózkodott és természetesebbnek hatott elkezdeni idegenekkel csevegni, nem siettek sehova az emberek.
Én otthon kuksoltam sinte az egész nyáriszünetben, akkor sem vidámkodott mindenki közösségekben. Sokan csak szeptemberben bújtak elő az otthonaikból akkor is a diákok közül.
Akinek igénye van, most is eljár, a többieknek pedig itt az internet a kapcsolatteremtésre, sokszor kétes eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!