Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudja a férfi, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudja a férfi, hogy mit is szeretne?

Figyelt kérdés

A srác munkamániás. Saját vállalkozását vezeti, bizonyítottan ott van, dolgozik, ezt nem lehet megkérdőjelezni.

Van egy kisfia, akire nem sok ideje van sajnos.

Mellette edzeni jár heti 3x, s mivel régen duci volt, így ez most megintcsak egy olyan része az életének, amit nem hagy ki.

Ha a nap 28 órából állna sem lenne neki elég. Csillogó szemmel mesél a munkájáról, imádja csinálni.

Itt jövök én a képbe. 3 hete ismerkedünk. Az elején -tipikus nőként - még lazábban tudtam venni, de ahogy megtörtént az első közös éjszaka, befeszültem. Minden csodálatos és tökéletes volt, emiatt is vagyok kétségbeesve. Másnap ahogy hazament tőlem írt, keresett, ergo az a félelem, hogy eltűnik majd szertefoszlott.

Itt teremtett mindenki nyugalomra, én meg persze ekkor kezdtem el pánikolni. És ő meg megérezte, sőt mikor érdeklődtem a szándékairól befeszült, és másfél napig nem jelentkezett.

Írtam neki, hogy ez így nem egy intelligens hozzáállás, majd csúnyán sarokba szorítottam, végül kibökte, hogy még nem tudja, mit akar. Volt a kérdéseim közt olyan is, hogy csak egyéjszakás voltam-e neki, arra nem volt a válasz.

Oké, lehet, hülyepi.a módra viselkedtem, persze, hogy jönni fog majd név nélkül savazás. De ha van köztetek olyan, aki esetleg jótanáccsal látna el, hogy mit tegyek, mit gondolhat, mi ilyenkor a jó út, azt hálásan megköszönném.

2020. aug. 3. 16:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké, de innen esetleg fordítani? :)
2020. aug. 3. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
11 Sehogy.Ennek vége.
2020. aug. 3. 17:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Max akkor lehetett volna, ha nem kérdezel rá, hogy mit szeretne veled kapcsolatban, hanem belemész a játékba, élvezed az együtt töltött időt, és hagyod, hogy elkezdjen kialakulni benne valami komolyabb érzelem, mert mindig jól érzi magát veled, meghallgatod, jó a szex, jól főzöl, felvidítod, ott vagy neki stb. Általaban ilyenkor, ha kialakulnak érzelmek, akkor vagy lesz komoly kapcsolat, vagy egyik pillanatról a másikra eltűnik, mert nem akar..

Azzal, hogy túl hamar megkérdezted, elijesztetted, mert nem akart elköteleződni, és még nem fogtad meg annyira, hogy többet akarjon, de valószínű, hogy elég jó volt a szex ahhoz, hogy ne legyen egyértelmű számára az, hogy "elhagyjon". Mérlegel, végiggondolja, dönt.

Én is voltam nőként ilyen szitukban, könnyen ki lehet tanulni a dolgot, és kb bárkit magadba tudsz bolondítani, ha jó a szex, házias vagy, figyelmes, mosolygós, lehet velet viccelődni, flörtölni és meghallgatod a nyavalyáit. Csak idő kérdése..

2020. aug. 3. 17:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Most lájkolta a fészen a képemet...
2020. aug. 3. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pontosan tudja mit akar, egy laza kapcsolatot és ennyi.
2020. aug. 3. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lájkolta, az a célja, hogy a fejedben maradjon, talonban tart, hogyha úgy alakul, akkor ott legyél neki, egy körre, egy kis kikapcsolódásra, kis gondoskodásra, amire épp szüksége van..
2020. aug. 4. 07:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdekes h férfiként tekintettel kell lenni arra ha a nő nem akar sietni meg adjunk időt a dolognak, de ha a férfinek kell idő ugyanehhez akk sarokba van szoritva és számonkérve 🤦🏻‍♂️

Ennyire nem tűnik fel h a türelem hiányzik az egészből?

Már mind1 mert hamar segitettél neki eldönteni h ilyen nőre kizárt h időt pocsékoljon, már ha van egy kis esze. Neked nincs sok.

2020. aug. 4. 08:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
De, ő nagyon jól tudja, mit akar. Jézusom, ne legyél már ennyire gyerek.
2020. aug. 4. 12:59
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán nem sokra értékeled magad. Meg se beszéled vele mit keresel, átjön hozzád, vacsit is főzöl neki, ágyba is bújsz vele pikk- pakk, nyilván talonban tart ezek után pár lájkkal meg bizonytalan válaszokkal. Ebből már semmi komoly nem lesz, max előszed néha az ingyen vacsi és szex miatt. Szedd már össze magad és legyen kis önbecsülésed, felejtsd el a pasit, ő nem akar semmi komolyat.
2020. aug. 4. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!