Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja a férfi, hogy mit is szeretne?
A srác munkamániás. Saját vállalkozását vezeti, bizonyítottan ott van, dolgozik, ezt nem lehet megkérdőjelezni.
Van egy kisfia, akire nem sok ideje van sajnos.
Mellette edzeni jár heti 3x, s mivel régen duci volt, így ez most megintcsak egy olyan része az életének, amit nem hagy ki.
Ha a nap 28 órából állna sem lenne neki elég. Csillogó szemmel mesél a munkájáról, imádja csinálni.
Itt jövök én a képbe. 3 hete ismerkedünk. Az elején -tipikus nőként - még lazábban tudtam venni, de ahogy megtörtént az első közös éjszaka, befeszültem. Minden csodálatos és tökéletes volt, emiatt is vagyok kétségbeesve. Másnap ahogy hazament tőlem írt, keresett, ergo az a félelem, hogy eltűnik majd szertefoszlott.
Itt teremtett mindenki nyugalomra, én meg persze ekkor kezdtem el pánikolni. És ő meg megérezte, sőt mikor érdeklődtem a szándékairól befeszült, és másfél napig nem jelentkezett.
Írtam neki, hogy ez így nem egy intelligens hozzáállás, majd csúnyán sarokba szorítottam, végül kibökte, hogy még nem tudja, mit akar. Volt a kérdéseim közt olyan is, hogy csak egyéjszakás voltam-e neki, arra nem volt a válasz.
Oké, lehet, hülyepi.a módra viselkedtem, persze, hogy jönni fog majd név nélkül savazás. De ha van köztetek olyan, aki esetleg jótanáccsal látna el, hogy mit tegyek, mit gondolhat, mi ilyenkor a jó út, azt hálásan megköszönném.
De szerintem tudja mit szeretne, csak nem mondja el neked. Még a saját gyerekére sincs ideje, nem tűnt fel?
Vállalkozó, tökös, jó pasi, aki jelenleg most csak a munkájának él. Egyértelmű, hogy nem akar semmit komolyat, csak nem akar konfrontálódni veled, hogy ezt kimondja. Ő jól meglenne maximum azzal, ha max heti párszor találkoznátok szexelni.
Így zajlott köztünk ez:
-Oké, akkor legyen 😁 ha nehéz a gondolataidat lekommunikalni. A) egyejszakast szerettem volna, nem többet. B ) laza kapcsolat C) még nem tudom D) egyéb
Hidd el, nem vagyok cukorkabol, nem vagyok haragtarto, nem eszek meg senkit azért, ha őszinte és nem is sertodom meg
-C.
#6. Konkrétan nem beszéltünk erről. Eleinte csak cukin beszélgettünk, elmondta, mi történt vele, érdeklődött, hogy velem mi. Aztán elkezdtünk a szexről is beszélgetni, hiszen megbeszéltük azt, hogy mindkettőnknél ez egy mozgatórugó a kapcsolatban. Annyira, hogy megbeszéltük, hogy eljön hozzám, főzök neki vacsorát, aztán itt alszik, ha úgy jön ki, de azt mondta, nem fog kötelezni semmire. Miért ne mentem volna bele. Nagyon jól éreztük magunkat, másnap sem sietett el, reggel még együtt kávéztunk, beszélgettünk, tényleg ideális volt. Rá egy órával már írt is, hogy hogy vagyok, úgy gondolom, nem rontottam el ezt a dolgot, hogy korán lefeküdtünk. Mondta, hogy nekik a szép arcú, szép mosolyú nők az esetei, és folyamatosan kaptam tőle a bókokat, úgy aludtunk el, hogy bevackoltatott az ölébe, fogta a kezem közben. Mondta, hogy neki érzelmek is kellenek ehhez, nem csak szex.
Lett volna menekülőútvonal, hogy utána nem ír. Meg mondhatta volna nyugodtan, hogy én csak egyéjszakás voltam neki. Igazándiból az éjszakánk utáni napig én is így tekintettem rá. Akkor kezdett bekattanni valami, amikor elkezdett utána is keresni. Még 2 napig ez ment, mesélt a terveiről, stb. Aztán egyre kevesebbet írt, miután rákérdeztem a céljaira velem kapcsolatban. Higgyétek el, bennem is vannak kételyek, nem is kevés, én sem tudom konkrétan, mi lenne velünk, rengeteg bennem a kérdőjel az idejét illetőleg is. Viszont ennyire döntésképtelen senkivel sem voltam még. Azért azt sem lehet csinálni a másikkal, hogy hintáztatjuk. Azt mondta, ő nem ezt teszi és sosem bántana engem sem a múltban, sem a jövőben. Viszont most úgy tűnik, mégis mosolyszünet van. :(
Nem savazás akar lenni, a te életed, úgy döntesz ahogy gondolod. Csak utólag már teljesen felesleges kattogni ezen, előre tudtad hogy munkamániás és valószínűleg egyéjszakás parti lesz, számoltál is vele ahogy mondod. Most hogy utána még pár napig írt, az kb. lényegtelen. Hoztál egy rizikós döntést, ami míg tartott jó volt, de jött a következménye és megégetted magad vele. Minden úgy történt ahogy várható volt, semmi meglepetés nincs.
A legtöbbször az a probléma, hogy a pillanatban akarunk élni és nem foglalkozunk mit hoz magával a döntésünk, utólag meg megy a siránkozás.
Te magad írod hogy a saját gyerekére sincs ideje (valójában nem akar rá időt szakítani). Ha a családjára tesz, akkor egy futó kalandra hogy ne tenne? Majd talán néha megkeres ha még jöhetnek ilyen éjszakák, akkor is eldöntheted hogy oké-e az neked a vele járó következményekkel együtt, vagy nem.
Pontosan ezt akarja.
Időnként átmegy, kap vacsit, szexeltek, alszotok, hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!