Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem taszít vissza, ha azt látom, hogy a lány aktívan oszt magáról képeket?
Figyelt kérdés
Nagyon túlzásba nem viszi, mondjuk heti 1 vagy 2 kép magáról instagramon/facebookon, mindig különböző ruhákban vagy más hajstílussal. Nem az a r!banc fajta, amelyik lenge öltözetben kiemeli testrészeit, de nekem még ez is sok. Úgy érzem, mintha a közösségi médiában "kiárusítaná" magát. Szép, biztos sokan írnak neki.
Ez a lány szokott szemezni velem, úgy érzem tetszem neki, de ez visszataszít attól, hogy kezdeményezzek felé, mikor azt látom, hogy eközben gyűjti a "rajongóit".
Van egy másik lány, akivel szintén szimpatikusnak tűnünk egymásnak, ő alig oszt meg magáról bármit is. Egyiküket sem ismerem még annyira, de emiatt ő tűnik szimpatikusabbnak.
Más hogy van ezzel?
2020. aug. 1. 15:33
11/22 anonim 

válasza:

Az exbarátom meg az összes ilyen hölgynek lájkolgatta a heti 40 képét 😂😂👌
12/22 anonim 

válasza:

11es pacsi :D nem csak a te expasid csinálta ezt
undorítóak.
13/22 A kérdező kommentje:
Kiegészítem a történetet azzal, hogyha van olyan hét, amikor nem tudna új képpel előrukkolni, akkor elővesz egyet az egyik hónapokkal korábbi kirándulásából, amiről már tett ki egy másik pózolást, csak hogy tényleg ne legyen olyan hét, amikor nem tesz fel képet.
2020. aug. 1. 19:17
14/22 anonim 

válasza:

Gondolom a havi új műköröm sem maradhat poszt nélkül
15/22 A kérdező kommentje:
Igazából más is oszt meg képeket ilyen gyakorisággal, hogy hol van, kikkel van, mit eszik, de itt az a szembetűnő, hogy ez a hölgy csak olyan képet tesz fel, aminek ő van a középpontjában, minden más csak a háttér része.
2020. aug. 1. 19:30
16/22 anonim 

válasza:

Elmegy valamerre havi egyszer és megoszt erről valami szép, ízléses képet, oké. Évente egyszer profilképet cserél, oké. Néha idézget, posztolgat, jó. Amit te leírtál, az konkrétan a Facebookon élés tipikus példája. Nőként is szánalmas számomra.
17/22 anonim 

válasza:

Azt nem értem ,hogy ezekről ki a fene csinálja azt a sok képet ?
18/22 anonim 

válasza:

Engem is zavar, mert önimádatra vall.
19/22 A kérdező kommentje:
Nekem azzal önmagában nem lenne "akkora" bajom, hogy önimádó, egoista. Ami engem a leginkább taszít, az az, hogy szerintem így gyűjti magának a hódolókat, amiből majd jól válogathat. Mindig taszít az, ha egy nőnek minél több pasihoz van köze, és ez amit csinál, gyakorlatilag egy felkérés a táncra. Mert amilyen szép, és ezt reklámozza is, biztos hogy nagyon sokan próbálják fűzni őt.
2020. aug. 1. 19:45
20/22 anonim 

válasza:

Undorító dolog. Bevallom pasiként én is szoktam mutogatni a jobb fajta képeket de ritkán. Kicsit engem is magával rántott a média de túl sokat biztos nem raktam ki. Gusztustalan viszont az, akinek hetente kell +200 like az önbizalmához. 23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!