Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem taszít vissza, ha azt látom, hogy a lány
aktívan oszt magáról képeket?
Figyelt kérdés
Nagyon túlzásba nem viszi, mondjuk heti 1 vagy 2 kép magáról instagramon/facebookon, mindig különböző ruhákban vagy más hajstílussal. Nem az a r!banc fajta, amelyik lenge öltözetben kiemeli testrészeit, de nekem még ez is sok. Úgy érzem, mintha a közösségi médiában "kiárusítaná" magát. Szép, biztos sokan írnak neki.
Ez a lány szokott szemezni velem, úgy érzem tetszem neki, de ez visszataszít attól, hogy kezdeményezzek felé, mikor azt látom, hogy eközben gyűjti a "rajongóit".
Van egy másik lány, akivel szintén szimpatikusnak tűnünk egymásnak, ő alig oszt meg magáról bármit is. Egyiküket sem ismerem még annyira, de emiatt ő tűnik szimpatikusabbnak.
Nekem volt egy lány ismerősöm aki akkor került arra a munkahelyre amit én otthagytam és én vettem fel őt, és én tanítottam be. Szóval az ismerősöm lett facebookon mert párszor kért segítséget miután én már nem ott dolgoztam és ő heti szinten 4-5 képet megoszt magáról és a gyerekéről is. Facebook-on szerintem több 1000 képe van fent. Ez szerintem sok. Én nem örülnék neki, ha miután felnövök rájönnék, hogy a szüleim 500 képet raktak fel rólam facebookra amit bárki nézegethet. Szóval engem az ilyesmi különösebben amúgy nem idegesít, de nem szimpatikus amikor valaki túlzásba viszi és még azt is megossza magáról, hogy mit produkált az Wc-n.
2020. aug. 1. 15:36
2/22 anonim válasza:
Önimádó jellegzetes lépése, undorodom az ilyentől.
2020. aug. 1. 15:38
3/22 anonim válasza:
Lány vagyok, de én se osztok meg kb. semmit, inkább nézegetem magam a tükörben, ha gyönyörködni akarok magamban :D
Szerintem is taszító. Valószínűleg élvezi a külső megerősítést, innen szerzi az önbecsülését, ami elég hiba, nem idegenektől kéne. Sokszor nagyon egoistának tűnnek kívülről, de belül önbizalomhiányosak. Nekem sem szimpatikus.
2020. aug. 1. 15:51
4/22 A kérdező kommentje:
Élőben nem tűnik önimádónak, inkább csak simán normálisnak, vagy enyhén önbizalomhiányosnak.
2020. aug. 1. 15:55
5/22 anonim válasza:
Kérdező, a fejedet ráteheted, hogy nem normális, és nem egészséges, még ha annak is próbálja magát mutatni, mert a viselkedése elárulja. Az exibicionizmus, sosem az önbizalom hiányosokra jellemző.
2020. aug. 1. 15:57
6/22 anonim válasza:
Nyugi, nem csak téged taszít. Ez az oldal pl. tele van olyan emberekkel, akik valami közellenségnek tartják a közösségi médiát és betegesnek azt, ha valaki kirak magáról oda képeket. Itt mindenki jobbnak érzi magát, mindenkinél, aki tőlük eltérő.
2020. aug. 1. 16:10
7/22 anonim válasza:
Női szemmel is taszít. Nem tudom felfogni milyen indíttatásból tesz fel valaki magáról valami hülye selfie-t, amit aznap lőtt. Tetszik magának az oké, de miért kell ezekkel elárasztani a netet? Ha like-okat nem kap, akkor már nem is hiszi el igazán, hogy csinos? Kívülről kell kapni a megerősítést? Megszüntethetnék már ezt a funkciót, egyre több lelki nyomorék lány lesz így a világban. Nem ismerik a mértéket. Tegyen fel magáról egy-két jó képet persze, de mikor napi szinten próbál szexizni a felületeken annyira nevetséges.
2020. aug. 1. 16:42
8/22 anonim válasza:
#7: Pont azért teszi fel, amiért te leírtad ezt a válaszod.
2020. aug. 1. 16:44
9/22 anonim válasza:
Az ilyesmi általában nem az értelmes nők szokása.
2020. aug. 1. 17:46
10/22 anonim válasza:
Lány vagyok, szerintem is visszataszító, engem zavarna. Szerintem pont nem önimádó, hanem inkább önbizalomhiányos és ettől várja a megerősítéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!