Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ilyen nagy kánikulában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ilyen nagy kánikulában is képesek vagytok szivacsos melltartót felvenni egy randira vagy talira, csak hogy jobb színben tűnjetek fel?

Figyelt kérdés
Nem izzad bele a melletek? Megéri szenvedni?

2020. aug. 1. 08:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
81%

Nekem pl c-s mellem van és nagyon szépen tartja is magát.

A melltartóimban pár milliméter szivacs van csak, nem push up-osak.

Én mindig hordok melltartót mert pucérnak érzem magam benne.

Az értelmes férfiak se mennek susogós melegítőben, alsógatya nélkül utcára, hogy lóbálhassák a nemiszervük.

A strand más kérdés, bár engem ott is zavar ha látszik a bimbó, így ott is vékony szivacsos felsőt hordok.

De én a fenekemet se rakom ki, se a strandon, se a hétköznapokban.

Viszont ha már itt tartunk, a fenék nem is egy kategória a mellel, ha a társadalmi normákat nézed.

Hány szex jelenetet láttál a tvben, amiben a fenék ki volt takarva? Azt bárki mutogathatja mert elfogadott.

De még ennél is tovább megyek, mert nekem még csak nem is kényelmetlen hordani a melltartót. Akinek kényelmetlen, szerintem érdemes lenne több fazont, méretet és márkát kipróbálni. Vannak kényelmes melltartók.

Viszont, ahogy látom, egyre inkább divat, hogy nem is húznak a nők melltartót. Engem nőként zavarnak a szembe jövő lobogó mellek és mellbimbók, de mindenki úgy hordja, ahogy neki kényelmes.

2020. aug. 1. 08:58
 12/32 anonim ***** válasza:
85%

Engem is zavar, ha nincs rajtam melltartó.

Ez meg, hogy a kis mellű nők találták ki, hogy jött?

N28

2020. aug. 1. 09:11
 13/32 anonim ***** válasza:
67%
Melltartó nélkül randira? Ó hogyne! Pont az minden vágyam, hogy egy lengén öltözött, kihívó tininek gondoljon, aki elsőre az arcába tolja a bimbókat. Sőt, bugyit is szoktam felvenni, pedig az is tudja formálni a feneket és a pocit is. Ahogy egy jól szabott farmer, egy szoknya, elöntöd szabású nyári ruha, de még a bikinivel is lehet "csalni". Most akkor menjek egyből pucéran, hogy szembesüljön a csúf igazsággal? Vagy hogy gondoltad?
2020. aug. 1. 09:18
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
A kérdező mániákus. Tegnap még a smink miatt óbégatott, ma a melltartó van soron. Kár, hogy köze nem volt nőhöz, akivel mindezt megvitathatta volna.
2020. aug. 1. 09:25
 15/32 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy melltartó nélkül?

Én a szivacsos melltartókról beszéltem.

Mint ahogy írták is, vannak kényelmes, könnyű sima melltartók is, amiben semmi szivacs nincs.

Pl. egy ilyen:

[link]

Nem, inkább felveszik a 10 centi vastag szivacsot.

2020. aug. 1. 09:27
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Nagy mellem van, muszaj valaminek megtartania de szivacsost még télen se veszek fel.
2020. aug. 1. 09:29
 17/32 A kérdező kommentje:
A 14-es válaszoló mániákus! Egész nap a gyik-en van, és azt nézi, hogy melyik kérdéseket ki írhatta ki, hol vannak hasonlóságok, hogy utána beírhassa, mint "nagy leleplező", hogy tuti ezt is ő írta ki (amiről amúgy foingja sincs). Valami Sherlock Holmes-nak képzeli magát, pedig csak egy nolife emberke!
2020. aug. 1. 09:32
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Szivacsos melltartók között is van különbség, én sosem hordtam push up-os melltartót, de olyat sem amiben semmi szivacs nincs. Kell egy kis tartás a mellemnek.
2020. aug. 1. 09:33
 19/32 anonim ***** válasza:
88%

Előző válaszolók: nem a melltartóról van szó, hanem a pushupról, ami tényleg iszonyat meleg.

Kérdező: nem veszek pushupot nyáron, randira alapból csak olyan melltartót veszek amiben minimálisan van anyag, nem akarok zsákbama árulni. Lapos vagyok és kész, ha a pasinak ezzel problémája van, az már az első alkalommal ki fog derülni

2020. aug. 1. 09:40
 20/32 anonim ***** válasza:
28%
Ha az az élet, hogy a gyakorin szidom a nőket minden szarságért, akkor nekem tényleg nincs, te nyertél. :D
2020. aug. 1. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!