Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ilyen nagy kánikulában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ilyen nagy kánikulában is képesek vagytok szivacsos melltartót felvenni egy randira vagy talira, csak hogy jobb színben tűnjetek fel?

Figyelt kérdés
Nem izzad bele a melletek? Megéri szenvedni?

2020. aug. 1. 08:10
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Sima pólóban is szenvedek. Elképzeltem, hogy alatta van még valami vastag szivacsos ruha. Hát meg is őrülnék.
2020. aug. 1. 08:10
 2/32 anonim ***** válasza:
90%
Megéri szenvedni senki ne nézze mondjuk a mellbimbómat a ruhán keresztül. Ezert már megéri ha másért nem is.
2020. aug. 1. 08:12
 3/32 anonim ***** válasza:
44%
Az élet nagy igazságtalansága melegben a melltartó (számomra hidegben is). Legyen az szivacsos, vagy bármilyen, ha hazaérek, szakítom le magamról.
2020. aug. 1. 08:13
 4/32 anonim ***** válasza:
95%

En mindenkepp :)

Siman kibirom

2020. aug. 1. 08:15
 5/32 anonim ***** válasza:
61%
Ezen a téren nem túl jó irányba változott a világ. A 70-es évek nagy szexuális forradalma után jó ideig a nők meg merték tenni, hogy nem hordanak mindenféle kényelmetlen melltartókat, csak az viselte, aki akarta és egyáltalán nem nézték ki, aki nem vett fel.
2020. aug. 1. 08:18
 6/32 A kérdező kommentje:

Most lehet, hogy meg fognak sértődni, de szerintem ezt csak a kismellű nők találták ki "indoknak", hogy jaj azért hordok szivacsos melltartót (meg szivacsos bikinit brrrr), hogy ne nézzék a mellbimbóm. Ugyan kit érdekelne, most, hogy a csapból is meztelen nők folynak? Felmész egy netes oldalra és már dobja is fel valami melles női képet. Bezzeg az nem zavarja, ha jó segge van, és azt nézik, de ha ruhán keresztül kisejlik a mellbimbó...hát hűűűhaaa...

Strandon is majd pont azzal foglalkoznak, hogy látszik a vizes fürdőruhában a mell. Na a pasiknak meg fecskében kb. az egész cucc. És képesek inkább ezért szenvedni vastag szivaccsal a nők.

2020. aug. 1. 08:32
 7/32 anonim ***** válasza:
74%

A nők 90% a szétfolyt mellű lenne melltartó nélkül.

Eléggé hátrányból indulna aki nem vesz fel semmit. A pasik meg nem tudják, hogy a melltartó tartja össze valahogy, azt hiszik mindenki szép cicis az utcán.

2020. aug. 1. 08:34
 8/32 anonim ***** válasza:
75%
A melltarto kenyelmes. Akinek nem, az szar melltartot hord, nem olyat, ami passzol ra. Nyaron is hordom, itthon is, mert kenyelmes. Normal meretu melleim vannak, szoval nem azert.
2020. aug. 1. 08:39
 9/32 anonim ***** válasza:
86%

Egyetértek #8-cal. Nekem kényelmes itthon is, nyáron is. Valahogy sosem merült fel bennem az, hogy fú 40 fok van, felveszem ezt a rövidgatyát, trikót és jaj ne még melltartó is.

Nincs nagy mellem, de nem is lapos. Nem lóg, viszont a formája egyáltalán nem tetszik. Lehet hogy az emberek 90%-át egyáltalán nem érdekelné van-e rajtam melltartó, de ha feszengek egész nap amiatt mert nekem nem tetszik a cicim, akkor nem éri meg hogy egy ruhadarabbal kevesebb.

2020. aug. 1. 08:44
 10/32 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért hordok melltartót hogy jobb színben tűnjek fel hanem mert kényelmetlenül érezném magam nélküle. Közepes méretű mellem van, észre vehető lenne ha nem lenne rajtam melltartó és nem lenne esztétikus. Nekem nem kényelmetlen a melltartó viselese , nem szenvedés.
2020. aug. 1. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!