Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért flegma velem egy egyéjsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért flegma velem egy egyéjszakás kapcsolat után?

Figyelt kérdés

Hétvégén találkoztam egy pasival, eltöltöttünk egy éjszakát. Nagyon jó volt vele, igazándiból elmondtam neki, hogy én max. egyszer szeretnék vele talizni, mert a távolság miatt ennyi férne bele.

Ma rám írt, aminek nagyon örültem, érdeklődik, de nagyon flegma velem. Nem értem ezt, hiszen nem lett volna muszáj rámírnia, nem volt ez benne a "feltételekben". Viszont ez a magatartása nagyon bánt, nekem egy jó emlék volt, és ha esetleg nem így állna hozzá(m) lehet, folytatnám is. :)

2020. júl. 20. 21:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező!

Pedig azért olyan veled, amilyen, mert ő lezárná ezt a "kapcsolatot".

2020. júl. 20. 21:47
 12/30 anonim ***** válasza:
49%
Tipikus pasi. Azt képzeli, hogy ezzel felédkerült. De ha nem fekszel le vele, akkor is arcoskodna :D semmi se jó nekik. Elhiszem, hogy rossz érzés, elvégre nem lenne szükségszerű, hogy egyéjszakás után úgy bánjunk a másikkal, mint a szeméttel, de a férfiaktól ennyire telik. Próbáld ignorálni, ne mutasd neki, hogy ez neked rossz, annál jobban fogja élvezni, ha tudja, hogy fájdalmaz okozott. Ezeket ez teszi boldoggá.
2020. júl. 20. 21:48
 13/30 A kérdező kommentje:
No, végre egy normális válasz :) Köszi 11 :) az a nagy büdös helyzet, hogy ÉN nem akartam ezt a folytatást. :) Fiatalabb is tőlem, messzebb is lakik. Rám írt, hogy mizu meg ilyenek. Kedves voltam vele. Nem zárkóznék el a folytatástól, mert egész jól elvoltunk, ő is így volt ezzel. Nyilván nem írt volna rám, hanem eltűnik. És én kedves vagyok, ő flegma. Tetszikérteni, mi a kérdés???? :) vagy tagoltabban írjam? :)
2020. júl. 20. 21:51
 14/30 anonim ***** válasza:
66%
helyesbítek: végre egy válasz amit hallani akartál
2020. júl. 20. 21:53
 15/30 A kérdező kommentje:
Szia 12-es, na köszi, ezek már emberi szavak voltak :) így fogok tenni :) Köszönöm a válaszod. Én is ezt éreztem, hogy nagyjából emiatt csinálja ezt, intelligencia kérdése, hogyha megkaptunk valakit, azzal utána vagy kedvesek vagyunk, vagy pedig ha nem akarunk folytatást akkor nem is keressük egyszerűen.
2020. júl. 20. 21:55
 16/30 A kérdező kommentje:
14, menj és trollkodj máshol :) köszike.
2020. júl. 20. 21:56
 17/30 anonim ***** válasza:
83%

Mit értesz flegmasag alatt?

Radirt, hogy mizujs. És aztán? Nem Te vártal csak valamit?

2020. júl. 20. 22:16
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezt akartam én is megkérdezni. Mitől volt flegma, különösen úgy, hogy ő kezdte a beszélgetést?
2020. júl. 20. 22:40
 19/30 anonim ***** válasza:
71%
Veled nem nehéz flegmának lenni, szerintem könnyen kihozod ezt mindenkiből, akár egy "szia, hogy telik a napod?"-ból is.
2020. júl. 20. 22:51
 20/30 anonim ***** válasza:
75%

Ide a nullámat, de csak mázlija lesz a gyereknek ha nem folytatja veled a kalandokat...

Amúgy a sima kérdésből azt mondanám, hogy keresett, mert neki is jó volt, és hiába mondtad neki, hogy elég volt egyszer, még folytatná.

A válaszaid alapján meg ki tudja, lehet észre se vetted, hogy te flegmáztál vele először. Mint ahogy most se veszed észre.

2020. júl. 20. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!