Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul sült el egy smárolás!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul sült el egy smárolás! Ezek után még várhatok folytatást?

Figyelt kérdés

Múlt héten egy eléggé helyes ismerős elhívott kávézni. Akkor találkoztunk kettesben először, jól éreztem magam vele, jókat beszélgettünk, de egész végig hideg volt velem, egyáltalán nem nyomult rám, nem mutatta semmi jelét annak, hogy tetszem neki, vagy szeretne tőlem valamit. Elköszönéskor csak egy arcra puszit adtunk egymásnak.

Tegnap ismét találkoztam vele, és elmentünk ugyanúgy kávézni, azonban összefutottunk az ő barátaival, és végül elmentünk egy közeli városba kicsit kikapcsolódni, sétálni. Nagyon jól éreztem magam egész este velük, beszélgettünk, nevettünk, de még ekkor sem történt köztünk semmi fizikai dolog, nem érintett meg, nem karolt át, semmi.

A legvégén kettesben maradtunk, hazahozott engem, és elköszönéskor arcrapuszira készültem, viszont ő közeledett a szám felé, amiből következtettem, hogy szájonpuszil, majd amikor megéreztem a nyelvét, ijedtségemben elhúztam a fejem. Teljesen lesokkolódtam, és észrevehetően ő is, és meg is jegyezte, hogy látszik, hogy nem vagyok rámenős, és bocsánatot kért tőlem, amiért lesmárolt. Másodpercekig tátott szájjal ültem, és néztem a semmibe, a szívem majd kiugrott a helyéről, mivel egyáltalán nem számítottam erre a fordulatra. Ezután tényleges elköszönésként megegyeztünk egy szájrapusziban. Utólag rohadtul mérges vagyok magamra, hogy hogy lehettem ilyen idióta, hogy egy szép napot elrontottam a saját hülyeségemmel, és a pasit is megsértettem. Nem először smároltam volna, hiszen volt már egy 2,5 éves kapcsolatom, de félek az új helyzetektől, és nem is számítottam rá, hiszen a 2 nap alatt teljesen úgy viselkedett velem, mint egy baráttal. Később aznap még rámírt, hogy tényleg sajnálja, nem tudta, hogy ilyen visszafogott vagyok, és meg is kérdezte, hogy minden oké-e, amire azt feleltem, hogy csak magamra haragszom, és sajnálom, hogy elrontottam. Mondta, hogy még találkozhatunk, csak ezután már neki kínos lenne. Szerintetek még van esélyem jóvá tenni az egészet, vagy teljesen elástam nála magam? Igaz, nekem is kínos lenne találkozni, de nagyon szomorú lennék, ha ennyibe maradna minden, meg hát már a barátai is tudják, hogy találkozgattunk.

19/L, ő 22/F

2020. júl. 15. 23:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell beszélni. Kommunikáció kérdése az egész. Persze, ha "jó szokás szerint" életjelet sem adsz magadról, mondván "keressen majd ő", akkor igen, ennek annyi.

De egyébként ez tipikusan egy olyan dolog, aminek kár nagy feneket keríteni. Ha tudnád, hogy egy kapcsolatban hány olyan kis malőr, ciki helyzet van, amiket egy kapcsolatra érett ember nem, hogy ennyire nem gondol túl, de még igazából szép, vicces emlékként fog rá gondolni.

Ha meg valakinek ennyi elég a kiábránduláshoz, akkor azzal jobb is, ha nem alakult semmi komoly, ugyanis az egy nagyon megjátszós, felszínes, hazug kapcsolat lett volna.

2020. júl. 15. 23:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad neki ezt, hogy csak azert fordítottad el a fejed mert nem szamitottal ra es azt hitted baratkent nez rad de egyebkent orultel neki? Azert ez nem olyan eget rengetoen égő, csak tudasitsd vele nem csak barátkozni szeretnel.
2020. júl. 15. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kínos, vagyis lehet te annak érzed de ne aggódj. Magadra pedig végképp ne haragudj! Ezen semmi sem múlt. Meg kell beszélni a dolgot egymással, és ennyi.
2020. júl. 16. 00:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Őszintén, ha jól alakult volna a smárolás, akkor sem hiszem, hogy tartós kapcsolat alakult volna ki, hiszen tudja ő is, hogy az egyetem miatt elköltözök szeptemberben. Részéről úgy sem lenne megható dolog, hogy ha többet nem is találkoznánk, hiszen tuti elkezdene mással kavarni, csak én szivesen benne lennék még a további kapcsolattartásba, ezért izgat a dolog, hogy most mi lesz.

Igen, elmondtam neki azt, hogy azért reagáltam így, mert nem mutatott semmi jelet, és váratlanul ért az egész, de egyébként szimpatikus számomra.

2020. júl. 16. 01:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos ha egy lány így megilletődik. Az én barátnőm elpirult, nevetett és azt mondta mennie kell és elszaladt. Tök édes volt ahogy elszégyellte magát.😊
2020. júl. 16. 05:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ezzel sok mindent elrontottál. Ha alakul köztetek a dolog akkor később csak nevettek rajta.

De ha akarsz tőle valamit akkor ezbesetben, következő talit szerintem neked kell feldobnod, neked kéne elhívnod hogy érezze tényleg érdekel.

2020. júl. 16. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs veszve a dolog.
2020. júl. 17. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!