Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a sült galambot várják a pasik?
30+os férfiak... Párban alsz velük és se kép se hang.
Nem ír, semmi ez mire jó?
Azt várják a csajok kezdeményezenek?
Köszike a válaszokat.
Csak nem értem az egészet!
Nem alkalmi kapcsolatot keresek sem pedig égő fényezés öl regisztráltam arra a mesés appra
Ego fényezés '
Bocsi... Telom javított, nem figyeltem
Szerintem annak lettel az aldozata, hogy vannak akik mindenkit jobbra huznak. Amikor meglett a te oldaladrol is a match, akkor pedig megneztek, ki vagy, mi vagy, es inkabb a nem mellett dontottek. A kis lovagok, ugy latszik meg arra sem kepesek, hogy 2 dickpic kuldes kozott megirjak, hogy megse, bocs.
43F
De ez nagyon gáz!
És az a vicc az egészben nem tízen-huszon évesek rol beszélünk. Nem mellesleg mielőtt elfelejtem nem tudom mire fel nemeiknek de olyan elvarasaik vannak a nőkkel szemben... Először némelyiknek inkább magába kéne néznie... 34 évesen nem pedig anyuci al élni...
Én meg párba állok Tinderen (már ha ez jelentene valamit is) ráírok, és nem válaszol. Na ilyenkor mi van?
Megfordítom a kérdést: A Tinderen a sült galambot várják a csajok?
De legalább írsz!
Mert a férfi dolga a kezdeményezés és nem a Nőé!
#9 Igen, írok, de mint azt mondtam, az hogy párba állunk tinderen, semmit sem jelent még, szóval ugyanúgy ráírhat a Nő is a Férfira, semmi extra nincs benne, mert beszélgetést kezdeményez, nem párkapcsolatot, ahhoz több kell, mint az egymásra írogatás, szerintem ez tiszta.
Sok lány írt már rám, oké nem tinderen, mert valamiben segítségemet kérték, vagy kérdeztek valamit, és egy alkalommal sem feltételeztem, hogy ki akarna velem kezdeni, vagy meg akar szerezni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!