Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Női kezdeményezés. Hogy sült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női kezdeményezés. Hogy sült el? L

Figyelt kérdés

Honnan tudhatom, hogy szimpla illedelmességből válaszolgat a srác, vagy azért is, mert nem vagyok közömbös számára?

Neten beszélgetünk, de alapjáraton többször összefutunk élőben is, igaz mostanság nem láttam.

Ráírtam, aranyosan, cukin válaszol, de nem tudom eldönteni, hogy csak kedves hozzám, vagy tetszem neki és azért válaszolgat.

Nos. Az oknál fogva írtam rá, mert észrevettem gyakran "legelteti" a szemét rajtam. Mikor egy ideig nem láttuk egymást, majd hirtelen összetalálkoztunk, látszott, hogy meglepett, zavart lett. Mindig köszön, napjában többször is. Aztán ha néz, van, hogy jó hosszasan teszi, mint mikor egy pontba néz az ember. Ez a pont nála az arcom. Rajtakaptam már azon is, hogy utánam nézett. Olyan is történt, hogy nyíltan végigmért. Szinte mindig jól megnézzük egymást. Szerintem tudjuk egymásról, hogy nem közömbös a másik számunkra. Bár, az ő fejébe nem látok...

Próbálok nyitott lenni. Kérdezgetem erről-arról, volt, hogy ő is kérdezett, meg bocsánatot kért, ha nem tudott válaszolni, de néha úgy tűnik, nem tudja mit kezdjen velem. Félénk srác, nem egy macsó, az igaz. Viszont jó lenne tudni, hogy szimplán udvarias velem, vagy esetleg mert bejövök neki szívesen cseveg velem.

Mert ha csak udvariasságból, annak nem sok értelme. Sőt, olyan helyzetbe kerülök, mintha én nyomulnék rá. Pedig én semmiképpen semmit se szeretnék erőltetni. A minimális szimpátiát is megölném, illetve amúgy is ő az első srác, akinél én nyitottam.

Tehát miből tudhatom, hogy udvarias csak, vagy több?

2015. dec. 25. 18:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Hat ha tenyleg olyan felenk es nem tud csajozni ,akkor tenyleg nehez. Talan kerdezd meg tole ,hogy mit gondol rolad meg hasonlok. Nem veszel eszre semmi flortre utalo jelet a beszedebol vagy abbol amiket ir?

Amugy,Te megtetted az elso lepest irtal neki,kerdezgetted,ha olyan szerencsetlen ,hogy meg igy se kepes osszemelegedni veled ,akkor hagyd is a francba.

2015. dec. 25. 18:09
 2/7 A kérdező kommentje:
De, kimaradt, hogy tegnap tett egy konkrét célzást. Bár még ilyesmire alapozni elhamarkodott dolog lenne.
2015. dec. 25. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
ha tett egy konkret celzast akkor mi a kerdes eletem?
2015. dec. 25. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Van megkérdezésre elég kapcsolatotok? Ha igen, kérdezd meg tőle, ha nem, megnézhetem mit beszéltek és megmondhatom mikre van lehetőség.

Nagyon tetszel neki külsőre, de zavartságból lehet személyi kedvelést kikövetkeztethetni.

Nagy bajnak tartja ha nem tud neked válaszolni, nem mer lépni személyisége félős oldala miatt de szeret veled beszélni. Ez nem csak udvariasság.

Kérdezd meg és megmondja. Vagy ha hazudik( pl.: letagadja), látszik rajta.

Ha kell segítség, írj.

Válaszolva, nem számít ki kezdeményez. Ha mind 2 nyitott másik felé, megfelelőek egymás személyiségének, összejöhetnek bármelyik nem is kezd.

2015. dec. 25. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:

A 3-asnak eléggé felszines válasza van.

Nagyon nehéz kérdés amúgy, mert mindig hangoztatják a srácok, hogy a nők legyenek bátrabbak és kezdeményezzenek nyugodtan, majd azután már nem olyan étvágyuk van az egészhez. Valamennyi biztos támpont az lehet, ha a válaszaira figyelj és olvasol a "kódolt" fél mondatai között is, fontos különválasztani azt, hogy mire utal legtöbbször: komolyabb kapcsolat felé vagy csak szex felé.

2015. dec. 25. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Még csupán pár levélváltáson vagyunk túl. Nem is szeretnék semmit belegondolni, hagyom alakulni. A célzása intim helyzetre vonatkozott, ami engem és őt illeti. Viszont előtte aranyos volt, inkább olyan "kisfiús". Nem mintha bánnám a célzást, mert ezek szerint tényleg tetszem neki, viszont tudom, ez még semmire se garancia.
2015. dec. 25. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
na, hogy alakult a dolog kérdező??
2016. febr. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!