Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek alapján lehet nála esélyem? 25/F
Figyelt kérdés
Nem rég találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal. Egyidős velem, főiskolát végzett és angol órákra járok hozzá. Elég jól néz ki, 10/10-es kategória. Úgy voltam vele, hogy nyelvet tanulni megyek hozzá és mivel tudtam, hogy van barátja, ezért elhatároztam, hogy nem kezdeményezek nála, csak ha ad valami jelet. Amikor találkoztunk egyáltalán nem úgy viselkedett, mint akinek barátja van. Egyfolytában mosolygott, érdeklődött felőlem, megjegyzéseket tett a sportos külsőmre és olyan mintha zavarban lett volna. Folyton dicsért, hogy milyen ügyes vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy bejövök-e neki, vagy esetleg csak kedves akart lenni és azért volt zavarban, mert szokatlan még neki ez a tanár szerep? Mit gondoltok?2015. dec. 6. 16:06
1/12 anonim válasza:
Ha valaki 10/10, akkor miért "elég" jól néz ki? Mintha az exemet hallanám, "elég jó". 😂
Ha a nyelvtudásodat, nyelvi kompetenciádat dicséri, abból ne vonj le messzemenő következtetést. Ha az per se azt jelentené, hogy lefeküdne veled, akkor nem egy nyelvtanárnőmmel lett volna már valami.
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy egyszerűen ilyen az alaptermészete. Bókolj vissza, de ne nyomulj túlságosan.
4/12 A kérdező kommentje:
Rendben, nem is akarom elkapkodni a dolgokat. Valamiért úgy érzem, hogy a külsője ellenére nem vagyok annyira zavarban a közelében, ez nálam elég ritka, ez miért lehet?
2015. dec. 6. 16:24
5/12 anonim válasza:
közben meg te vagy a pali és te adsz órákat a csajnak meg van barátja...ejejj
6/12 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akik kedvesek és sokszor félreérthetőek:) én is ilyen vagyok,nem mindig flörtölésnek szánom ,de úgy jön le mintha az lenne. Szerintem addig semmiképp se közeledj felé amíg egyértelmű jelet nem ad:) Sok sikert az angolhoz!
7/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) De azt nem értem miért dicsérte volna a testalkatomat egy angol órán, ha nem flörtölésnek szánta?
2015. dec. 7. 20:49
8/12 anonim válasza:
Egy bók nem feltétlen flörtölés, vagy nekem nem:D
9/12 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki. De ez csak az én véleményem! :)
10/12 anonim válasza:
Egy bók nagyon nem egyenlő flörtölés azért. Ha FOLYAMATOSAN bókol, félreérthetőeket mond, az az. Ha csak kedves és hozzá tartozik a természetéhez, hogy mindenkinek mond valami szépet az elején, akkor abból nem kell következtetést levonni. Nekem pl rendszeresen megsimogatják random nők kisboltokban a derékig érő hajamat (nő vagyok, ez itt fontos!), hogy jajj de szép hajad van... Nem értékelem, hogy taperolnak, de úgy látszik, ez kulturálisan elfogadott, szóval nem szoktam rájuk csapni. Na, amit ki akarok fejezni, hogy egyes nőkben ez benne van, hogyha nekik tetszik valami, akkor kifejezik. Akkor is, ha nem is ismernek. Ha rajtad ez feltűnő, és ő ilyen, akkor simán mondhatta csak azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!