Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján lehet nála esélyem? 25/F

Figyelt kérdés
Nem rég találkoztam egy nagyon aranyos lánnyal. Egyidős velem, főiskolát végzett és angol órákra járok hozzá. Elég jól néz ki, 10/10-es kategória. Úgy voltam vele, hogy nyelvet tanulni megyek hozzá és mivel tudtam, hogy van barátja, ezért elhatároztam, hogy nem kezdeményezek nála, csak ha ad valami jelet. Amikor találkoztunk egyáltalán nem úgy viselkedett, mint akinek barátja van. Egyfolytában mosolygott, érdeklődött felőlem, megjegyzéseket tett a sportos külsőmre és olyan mintha zavarban lett volna. Folyton dicsért, hogy milyen ügyes vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy bejövök-e neki, vagy esetleg csak kedves akart lenni és azért volt zavarban, mert szokatlan még neki ez a tanár szerep? Mit gondoltok?

2015. dec. 6. 16:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kérdező,kiderült már hogy alapból ilyen a természete,vagy tényleg bejössz neki?
2016. jan. 9. 21:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Még nem derült ki, de valószínűleg a természete lehet ilyen, mert nem nagyon adott azóta jeleket. Nagyon kedves és sokat mosolyog, de bizonytalan vagyok, hogy kezdeményezzek-e és ha igen, akkor milyen formában. Elvégre barátja van, de nem tudom milyen a kapcsolatuk.
2016. jan. 9. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!