Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetném az ismerkedést a szomszéd sráccal?
Ha látod hogy ott van akkor tök lazán menj át, köszönj neki, mutatkozz be. Beszélgethettel alap dolgokról milyen ott a környék, hogy tetszik neki, hogy áll a szőlővel, ha kell neki,valami csak szóljon nyugodtan. Gondolok itt akár valaki szerszámra vagy bármire.
Szerintem betegségről kicsit tolakodó lenne így elsőre.
Kezdésnek így ennyi. Közben figyeld a reakcióját, ha szimpatikus vagy neki érdekled is (ez inkább a fontos hogy vagy e annyira érdekes) akkor szerintem fog lépni.
Esetleg ha nem lépne párszor még megpróbálhatsz vele beszélgetni jószomszéd módra, picit flörtölni kédőbb de ha nem lép, akkor hagyd.
5ös. szerszámot nem kellene említenie, vagy ez célzás a srác felé, hogy "Szívesen segítek, ha kell a szerszámokkal!" ???
Ezt meghagynám későbbre, jó flörtszöveg. De ez már a durr bele kategória. Kellemes kikapcsolódásnak nem rossz, de ha komolyabbat akar tőle a kérdező, akkor egy időre felejtse el a szerszámok emlegetését, mert félreérthető.
#6 Miért kell mindenbe a "rosszat" belelátni? Erotikus dolog kölcsönkérni egy csavarhúzót vagy egy kapát?:D
De a szerszámot csak példának írtam. Lehet az liszt vagy cukor is de lehet nem olyanok a telken a körülmenyek hogy lehessen főzni.
Tök mindegy igazából hogy mit mond a lényeg hogy tudjanak beszélgetni:)
Nő vagyok és tisztában vagyok vele hogy szokták szersznak is hivni:D De ez csak egy példa volt könyörgöm!
Biciklipumpa vagy fakanál is lehet meg akármi más is...-.-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!