Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok általában letesztelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok általában letesztelik a férfiak tűrőképességét?

Figyelt kérdés

Amikor egy gyengébb pillanatban találják a férfit akkor rögvest támadni kezdik, hogy lássák meg lehet-e törni őket, mennyire ellenállók?

Nyilván nem tudatos, de lehet ez tudatalatti teszt, hogy meggyőződjenek a párjuk mennyire erős. Ha gyengének bizonyul a teszt során, kidobják?

2020. júl. 3. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Ki bántott?
2020. júl. 3. 19:38
 2/13 A kérdező kommentje:

1

Nőkről van szó. Úgy általában.

2020. júl. 3. 19:42
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
2020. júl. 3. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Le szokták, de sokszor nem tudatosan. A nőkben benne van egy evolúciós ösztön. Ez pont az, ami által felmérik, hogy az adott hím képes-e megvédeni őket, vagy "elfut"?
2020. júl. 3. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Az evolúció hülyeség. Teremtés volt. Ne ezzel indoljátok az elcseszett párválasztásotpkat, megcsalást,stb. Úgy unom.
2020. júl. 3. 19:51
 6/13 A kérdező kommentje:

5

Ja általában az evolúcióval próbálják manapság legitimálni a parasztságot.

2020. júl. 3. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
14%

Ez sajnos így van! Én nő vagyok és bátran állíthatom, hogy így van. Egy nő, (főleg a kapcsolat elején) ha azonos vagy fölényes pozícióban van a férfivel szemben, akkor bizony feszegeti a határokat, ami szerintem teljesen normàlis. Tudat alatt arról akar meggyőződni, hogy még úgy is szereti őt a másik. Ha a férfi elég erős, akkor idejèben megfogja a nőt és az behódol neki.

Az én exemnèl sajnos túltoltam a tesztelgetést, így visszájára fordította a dolgot és azt mondta: szerinted néha unalmas a kapcsolatunk? ...szerintem meg nem is kéne tovább erőlteti. Ezzel szakított. Szerintem 1 hét múlva kapart volna vissza, csak én előbb becartam és elkezdtem az ostoba könyörgést. Na már most, lassan 2 éve szenvedünk ezen, hol ő keres, hol én őt. Az utóbbi időben inkább ő engem, így el is jutottunk lassan oda, hogy jó, kezdjük újra. Csak mikor már legutóbb nagyon nyeregbe érezte magát, ő kezdett el flegmázni, piszkálni, úgyhogy most meg èn mondtam meg, hogy ok, ez ennyi volt, örülök, hogy megismertem stb. Az egész ez nagy kínlódás mióta egymás életét megtaláltuk. Jobb lesz mostmár lezárni.

2020. júl. 3. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
Dobd ki te! Abból baj nem lehet... 😉
2020. júl. 3. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjal mar konkret peldakat, mert nekem olyan szitu sem jut eszembe, amiben tesztelgetni lehetne a masikat. Es lehetoleg a valosagbol szedett peldakat, ne ilyen sablonokat, hogy a csaj a semmibol megkerdezi, hogy koverit-e ez a ruha meg ilyenek :D
2020. júl. 3. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Furcsa, én inkább pasik részérōl tapasztalom a parasztságot.. mintha ōk nem szoktak volna kemények lenni.. melyik bolygón élsz te?
2020. júl. 3. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!