Hogyan tudnám megszokni a nyári meleget?
19/L
A melegben gyakran rámjön a szédülés, színes foltokat látok, ilyen ájulás előtti állapot szerű. Ilyenkor inkább leülök akár a földre is.
Namármost egy barátnőmmel kitaláltuk, hogy július közepén körbebiciklizzük a Tisza-tavat (nem egyszerre).
Valakinek van ötlete, hogyan tudnék megedződni erre az utazásra? Esetleg mivel tudnám hűteni magam közben?
Lemondani már nem fogom az utat.
"A melegben gyakran rámjön a szédülés"
Erre kimész a tűző napra bicajozni.
Maaaargit! Nooooormááális?!
"19/L"
Mondták a tv-ben, hogy az öregek már rosszul tűrik ezt a nagy hőséget...
Köszönöm az eddigi hasznos hozzászólásokat!
A vízhiány most valóban gond lehetett. Meg a mozgáshiány, mert érettségi miatt a házban tanulok egész nap. Eddig egyébként napi szinten jártam biciklivel.
A többieknek pedig: nem akarok úgy élni, hogy nyáron bújkálnom kelljen a melegtől, éppen ezért keresnék valami használható megoldást. Mindamellett nem terveztem a legfóróbb déli órákban kerekezni, és ezért is osztottam be az utat 3 egyenlő részre, és amennyi út jut egy napra, azt máskor is simán letekertem. A meleggel van a gond. Nem akarok sűrűn megállni a rosszullétek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!