Van köztetek olyan aki nem tudta megszokni a hallókészüléket?
Idegi mindkét fület érintő nagyfokú hallásvesztés miatt kellene készülék./veleszületett/
Most próbára van nálam egy fül mögötti(de a túl rossz hallás miatt,már most szóba került egy teljes lezárásos,mert ezzel olyan visszhangzóan jön át a hang)de hiába kellene egész nap hordani nem bírom.Másnál is jelentkezett rosszullét? Szédülés,hányinger,hányás,egyensúlyzavar?
eleinte nekem nehéz volt megszokni, beszűkült a fájdalomküszöb, ezért nehéz.
Hallásvizsgálaton csináltak a hangokat illetően fájdalomküszöb-vizsgálatot is és ezt figyelembe vették a beállításnál?
Sok hely van, ahol nem igazán értenek a programhoz, a beállításhoz (én úgy tapasztaltam), minél bonyolultabb-komplikáltabb valami, annál nehezebb beállítani, sokan pedig csak állítgatják, de igazából a szoftvert nem igazán ismerik. :-(
Nyitott illesztékkel használod a készüléket, vagy mi a helyzet, ez egy RIC (hangszóró a hallójáratban) készülék, vagy sima illesztékes?
Milyen készüléket próbálsz most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!