Az egészségügyben dolgozók mennyi idő után tudják "megszokni" az ott tapasztalt dolgokat?
Mentőtisztnek tanultam, hamarosan végzek.Eddig rengeteg gyakorlaton voltam már, sok helyen.
Még most is átérzem a betegek fájdalmait, egy-egy sérülés láttán, nagyon érzékeny vagyok a szagokra, van hogy még most is kavarog a gyomrom egy-egy beavatkozásnál.
Nagyon sokszor arra gondolok,hogy jó,nekem ennyi volt, ez nem az én szakmám, de nem bírom abbahagyni, itthon olyan jó érzéssel tölt el,hogy egy ilyen szakmában dolgozhatok, és hogy milyen tudást adott ehhez az iskola.
Anyukám 10 évig volt rákos, szinte egész gyerekkoromban kórházba jártam, mindig volt valami műtétje, és már akkor úgy éreztem,hogy megszoktam a légkört, de nem.
Ha az általam tapasztalt undorító dolgokra gondolok vissza akkor nem érzek semmit, de amikor történik, akkor hányni tudnék sokszor.
Egyszer még rosszul is lettem, és az ájulás kerülgetett.
Meg lehet ezt szokni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!