Tapasztalt valaki hasonlót, az egészségügyben?
Itt izgulok, mert 9 hónapos fiam nem akar bizonyos mozgásokat végezni.
Viszem a gyerekorvoshoz, azt mondja nincs gond, de ha úgy érzem ad egy számot és kérjek időpontot.
Na itt a bibi, ma kértem és kaptam is március 5-re?
Pont a fiam 1 éves szülinapja előtt egy nappal?
És mi van addig?
Igen,ez szomorú.
Kislányom nem lát rendesen,hunyorgat,voltunk szemésznél,lehet hogy szemüveg kell neki,egy év múlva menjünk vissza.És addig??
Mi kerestünk másik orvost.
Ha tudod,ne hagyd annyiban,bár a fejlődéses mozgásos dolgokhoz nem értek,de biztos ha kellene már haladnia azokkal amiket nem csinál,lenne hol fejlesszék,vagy legalább megmondanák ,milyen tornákat csináljatok otthon.szerintem járj utána.
Miket nem csinál?
Ami számot kaptál a doktornőtől,helyette máshol is körbenézhetsz -sok lehetőség van ám!- biztosan nem 3 hónappal később lehet csak elvinni szakemberhez.
Sajna van ilyen. Próbálj még keresni a neten intézeteket, ahol foglakoznak mozgásfejlesztéssel a környéketeken, vagy marad a másik megoldás, egy magánorvos.
Nekem egy ismerősöm már háromszor feküdt be a kórházba, hogy másnap megműtik csípőprotézissel és háromszor elhalasztották több hónappal. Lassan 3 éve megy a huza vona.
Kerestem, bejelentkeztünk egy GEKKO fejlesztő központba, ott már január 5.-én tudnak fogadni!
Természetesen fizetős, nem is ez a gond, de akkor én miért fizetem a TB-t.
Kit látnak el belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!