Zajtűrőképességet lehet valahogy növelni?
Egy gyárban vagyok operátor rengeteg zajos gép között. És még hozzájárul a többiek egymással való orditozása is, ahogy túlorditják a gépeket. Zajvédő eszköz nincs, illetve a saját füles is be van tiltva központilag. Minden műszak végére fáj a fejem, és csak fájdalomcsillapitóval tudom átvészelni a napot.
A kérdés az, hogy lehet-e a tűrőképességemet növelni? Mert nem akarok gyógyszerfüggő lenni.
Nekem rendszeren van mindenféle fájdalmam. Nem veszek róla tudomást és csinálom a dolgom, nem pedig beleélem magam, hogy juj de fáj, juj de rossz. Dolgoztam már úgy, hogy egyenesen állni nem tudtam. Nem azért mert munka hősét játszom, hanem mert szeretem kitolni a tűréshatárom. Akik képesek erre, ők is így csinálják. (plusz adrenalin, az is szokott nekik segíteni, de hétköznapi embernek nem sok jut)
De látom te is a lényeget ragadtad meg. A panaszkodást. Mi lenne ha inkább a szabályokat néznéd át a munkahelyeden és kérdőre vonnád pl a műszak vezetőt, hogy amúgy hány decibel is az annyi?
Te azt kérdezted, tűrőképességet hogy lehet növeli. Hát úgy, ahogy írtam.
Ha nem megy, akkor nem kell erőltetni, ez ennyire rém egyszerű. Ha gyenge vagy hozzá, akkor nem neked való és nem értem, mit keresel akkor még ott.
"ha a körülmények megkövetelik"
Ezt hogyan tudom bizonyitani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!