Zajtűrőképességet lehet valahogy növelni?
Egy gyárban vagyok operátor rengeteg zajos gép között. És még hozzájárul a többiek egymással való orditozása is, ahogy túlorditják a gépeket. Zajvédő eszköz nincs, illetve a saját füles is be van tiltva központilag. Minden műszak végére fáj a fejem, és csak fájdalomcsillapitóval tudom átvészelni a napot.
A kérdés az, hogy lehet-e a tűrőképességemet növelni? Mert nem akarok gyógyszerfüggő lenni.
És miért nem lépett még senki jogilag?
És miért nem hívott még senki ellenőrzést?
És miért nem mondtál még fel ha ilyen kis ájulós vagy? (életben nem hallottam még mondjuk ilyet se)
1. nem tudom.
2. volt már, természetesen nem találtak semmit.
3. mert még nem vettek fel máshová.
4. Szerencsés vagy, ha még soha nem szédültél, és ájultál el az erős fejfájástól. Én nem vagyok ilyen szerencsés. De örülnék, ha nem szólnál le folyton.
Nézd, megkaptad a választ a feltett kérdésedre. Hogy lehet tűrőképességet növelni. Azóta viszont folyamatosan panaszkodsz, meg keresed rá a kifogást. Én nem vagyok lelkisegély, nem fogom a kis buksid megsimizni, pedig látom, hogy csak erre vársz és nem az érdekel, hogyan tudnád a saját állóképességed növelni.
Nyugi, ha vársz még egy kicsit, biztos akad valaki, akinek kipanaszkodhatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!