Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zajtűrőképességet lehet...

Zajtűrőképességet lehet valahogy növelni?

Figyelt kérdés

Egy gyárban vagyok operátor rengeteg zajos gép között. És még hozzájárul a többiek egymással való orditozása is, ahogy túlorditják a gépeket. Zajvédő eszköz nincs, illetve a saját füles is be van tiltva központilag. Minden műszak végére fáj a fejem, és csak fájdalomcsillapitóval tudom átvészelni a napot.

A kérdés az, hogy lehet-e a tűrőképességemet növelni? Mert nem akarok gyógyszerfüggő lenni.

#tűrőképesség #zajos munkahely
2019. aug. 5. 09:53
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Először is nem kaptam értékelhető választ. Az hogy nem veszek róla tudomást, nem megoldás.

Csak saját magadat fényezted, hogy milyen erős vagy. És leszóltál engem, mert én meg nem.

Tényleg nem vagy lelki segély, semmi empátia nincs benned. Pedig állitólag a nőkben van olyan is.

Mivel más nem válaszolt, úgy veszem, nincs más megoldás, mint a felmondás, amint van másik.

Ezzel lezártam a témát. További szép napot!

2019. aug. 5. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!