Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizom egy férfivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizom egy férfivel, aki nagyon keveset beszél. Vszont nem visszahúzódó, rengeteg barátja van. Fog ez változni?

Figyelt kérdés
Viszont én sem vagyok az a szószártyár típus, de próbálkozom mindig feldobni valami új témát, amiről azért lehetne beszélgetni, de a témákat 1-2-3 mondatba elintézi és akkor csend van. És csak így megy. Már volt 3 randink, van kémia köztünk, ez a csóknál egyértelműen kiderült, meg szeretne újabb randit. Nekem is tetszik ő, de valahogy zavar hogy ilyen keveset beszél. Van erre valami tippetek, hogy jobban tudjam beszéltetni?

2020. júl. 2. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Idővel fel fog oldódni, gondolom, nagyon tetszel neki és izgul. Ezt veheted akár jó jelnek is. 28/F
2020. júl. 2. 17:49
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
A baratai milyenek? Veluk mirol beszelget? Mert en azt pl semmikepp nem vennem jo jelnek, hogy a haverokkal tud pofazni a vegtelensegig hulyesegekrol, amiknek semmi ertelme azon kivul, hogy szavak jonnek ki a szajan, de egy erdekesebb temarol nincsen 2 mondatnal tobb velemenye. Mert vannak ilyen emberek is, akik rengeteget tudnak beszelni a semmirol, de egyebkent abszolut nincsenek kepben semmivel, nem tudnak onallo velemenyt alkotni.
2020. júl. 2. 18:54
 3/6 peca1000 ***** válasza:
Beszéljvte helyette, ő hozzászól, aztán majd megy ez neki magától is.
2020. júl. 2. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

2!

Én régen éppen azért nem beszéltem sokat, mert feleslegesen egy hangot sem akartam kiadni. Meg voltam győződve, hogy csak akkor érdemes beszélni, ha érdemi információt adok át.

Aztán felfogtam, hogy az emberek nem így működnek. :)

2020. júl. 4. 02:53
 5/6 anonim ***** válasza:
4 Valoban nem, es az sem jo, ami regen te voltal. Szerintem nincsen baj a celtalan pofazassal sem, az is jo tud lenni, amikor csak elnevetgeltek valami vicces sztorin vagy valami, nem kell mindig csak magasroptu, intellektualis eszmecsereket folytatni vagy csak akkor megszolalni, ha valami nagyon fontos mondandod van, de azert aki semmi erdekesrol nem tud beszelni, es velemenye is maximum a kedvenc kajajarol meg zenejerol van, azokrol is maximum annyi, hogy “az finom, az jo”, azert az is unalmas egy ido utan :D
2020. júl. 4. 03:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5!

Persze, csak egy másik lehetséges variációt is meg akartam mutatni. Ezernyi oka lehet egy randin a szótlanságnak. Főleg, hogy nem tudjuk, hogy ez a férfi valójában férfi vagy inkább fiú.

Gyakori kérdés, hogy miről beszélgessünk a randin. Hát, 20 évesen ez tényleg probléma. "A férfi" nem akar a gyerekkorával kapcsolatos dolgokról beszélni, hiszen ő "A férfi". Viszont még csak most kezdett felnőtté válni. Ilyenkor könnyen be lehet némulni! :)

Mit is mondjak, hogy értelmesnek tűnjek?! Jaj, mit is?! És vicces is legyek, de véletlenül se bántó... Rá lehet stresszelni erre fiatalon!

Mivel úgysem tudhatom, hogy az elvárás és úgysem akarok már megfelelni semmilyen elvárásnak sem, így egyszerűen csak magamat adom.

Így csak nyerhetek. :)

2020. júl. 4. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!