Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugar baby-k milyen támogatást vártok el egy pasitól?Anyagiak,ruhák,ékszerek,kocsi?
6-os
"Aki egy ilyennek fizet annak jó nyomorult élete lehet"
Kinek mi a nyomorúság.
Nekem az, hogy X euróért egész nap programozhatok és nem is álmodhatok arról, hogy havi 3 milliót nőre költsek.
Én nem tartok több vasat a tűzben, elég egy férfi, ahhoz hűséges vagyok.
Vegyes hogy épp mit várok el, de azért nálam van egy lélektani határ ami felett hiába lenne jó vagy hiába lenne keret, én nem kérek. Ilyen pl a lakás, kocsi..
Inkább ruhát, cipőt kérek vagy ami nem olyan megfizethető: figyelmet.
Nálam kicsit sub-dom kapcsolat is van ebben, mindenem odaadom a férfiért, 20 éves létemre úgy érzem hogy 30-35 éves korára valakinek ha van vagyona, akkor kicsit áldozhat belőle, aztán ha elvégzem az egyetemet akkor lehet én lepem meg valamivel amit imád. Nem csak a pénzt keresem a másikban, hanem inkább egy kapcsolatot, ahol most nekem “segítenek” hogy boldog legyek, aztán mikor nekem is van lehetőségem dolgozni, akkor majdnem egyenrangú partnerként boldogítani egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!