Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó taktika, ha én nem kezdeményezek többet?
25 éves férfi vagyok, és eldöntöttem, hogy én soha többet nem fogok kezdeményezni a lányoknál.
Az oka a következő: életem során három lányban is hatalmasat csalódtam, ebben az évben ráadásul kettőbe egymás után szinte, azt hittem hogy tetszem nekik, hogy szeretnének valamit tőlem, aztán mint kiderült mégsem akarnak semmit... Viszont én megvoltam róluk győződve, szinte 100%-ig biztos voltam benne, mert ők "jeleket" adtak, én pedig kezdeményeztem náluk, csak én valószínűleg félreértettem ezeket a jeleket, vagy utána gondolhatták meg magukat.
Úgyhogy eldöntöttem, hogy soha többet nem fogok kezdeményezni a lányoknál - majd ha ők szeretnének valamit, és tetszem nekik nagyon, akkor úgyis odafognak jönni hozzám, hogy szeretnének megismerni, és akkor legalább tudni fogom biztosan, hogy akarnak valamit, nem csalódom megint, és nem értek félre semmit...
"25 éves férfi vagyok, és eldöntöttem, hogy én soha többet nem fogok kezdeményezni a lányoknál."
Hú, szegény nők....de kiszúrtál most velünk. Most aztán végképp jól be fogsz csajozni.
Nem, ez egy rossz taktika.
Nő vagyok és én kezdeményeztem már férfinél többször is és nekem is volt ami besült. Volt olyan aminek a maradványait a mai napig hordozom magammal mert tönkrevágta az önbecsülésem. DE!
Pár rossz eset nem jelenti azt hogy soha nem fogom megtenni újra, mert ha úgy hozza az élet hogy én szúrok ki valakit és nincs más út, akkor inkább megpróbálom minthogy meg se próbáljam. Első esetben 50-50, a másodikban 0.
Férfiként azt gondolom hogy az esélyeid még rosszabbak ha ezt akarod csinálni. Mert tetszik nem tetszik még manapság is TÖBBNYIRE a férfiak kezdeményeznek és sok nő elvből nem. És valahol azt gondolom hogy ennek így is kell lennie hogy az esetek többségében a pasi lép (nem, nem mindig, igen a nő is léphet én is megtettem), mert tetszik v sem a nemi szerepek nem tűntek el és nem is kéne hogy eltünjenek, másrészt meg genetikailag is belénk van kódolva.
Szóval ha ezt akarod játszani, oké de az esélyeid jóval lecsökkennek mert akkor vagy nagyon jó pasinal vagy nagyon érdekes, nagydumás pasinak kell lenned hogy mondjuk 10-ből 8-9 csaj odamenjen.
És mi lesz ha valakinek meg tényleg tetszel, elég egyértelmű a dolog, a lány már issza minden szavad, majdnem a lábaid elé hever de te CSAK azért sem? Ez hülyeség.:)
Jujj, micsoda macsó. Az önsajnáltatásodtól már képernyőn keresztül is rádindultam.
(Én soha nem jönnék össze egy ilyen nyámnyila alakkal) Sok szerencsét!
Igazad van, hagyd a francba.
Csoportositsd at az energiaidat olyan eletteruletekre, ahol megterulnek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!