Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket nem idegesít, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít, ha a "jelöltetek" állandóan fent van Facebookon?

Figyelt kérdés

Csak max akkor nem, ha munkában van 7-15ig,de néha még akkor is zöldít.

Aztan utána egész délután megállás nélkül.

Persze, egyértelmű, hogy van még élete nélkülem is, csak olyan rossz érzés kerít hatalmába, hogy ki tudja, kivel írogat, kivel beszél...

Kb 2 hónapja ismerjük egymást, egy helyen dolgozunk, és napközben sokat beszélünk személyesen, és általában délután-este is mindig ír, voltunk hétvégén egy pár randin, bókol folyamatosan, és kijelentette, hogy csak nekem udvarol, de tudom, hogy sokmindenkivel jóban van, lányokkal is, aztán ezért tudom nehezen leküzdeni ezt az érzést :/

23L

2020. jún. 24. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Engem a fészbúk túlértékeltsége, felesleges központosítása zavar inkább. De nem úgy, hogy "úúú de rossz jajj de rossz", hanem csak úgy néha beugrik, hogy mennyire idióták az emberek és milyen könnyű őket szépen beterelni a karámba, aztán utána nyájban hajtani őket a vezetők által kijelölt úton.
2020. jún. 24. 19:22
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Én ezért töröltem a telefonomról a messengert, mert aktív mobilnettel, vagy wififel egész nap online-nak jelzett.
2020. jún. 24. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

12 válasz után leírom, mert arra van ez az oldal, meg hátha megnyugtat: engem is zavar, én vagyok a férfi.

Láttam már hogy nem volt nála a telója órák óta de zöldnek jelezte, úgyhogy tudok a hibás működésről, de este én későnfekvős típus vagyok, ő meg nem, és eltűnik, akkor ott hol marad a hiba? Tudok pár közös barátot akikkel tudom hogy szokott beszélni, ez nem zavar, de bennem is felmerül hogy mi van ha mással is? Hülye dolog ez a hormonok meg a technológia :) Szintén élőben szoktunk beszélni, munka után, nem vagyok ez a nagy pötyögőharcos, de zavarna ha más meg írogatna neki, ehh :D

2020. jún. 24. 22:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Neki nem jelzi hibásan, ez tuti. Mikor látom nála a telót, akkor zöld, mikor nem látom, akkor x ideje nem elérhető.

Délután pedig ha mondjuk felmegyek 4kor is, meg 6kor pár percre, és ő mindkét alkalommal zöldít, plusz, még meg is osztott valamilyen képet Facen, akkor szinte egyértelműen 100%, hogy folyamatosan fent volt abban az időszakban...

Hát igen, a hormonok meg a technológia :)

De talán nem alakult volna egyikünknek sem így velük a helyzet, hogyha az eddigiek közül lennének tőlünk jobb jelöltek is :D... Az utánunk következőkről meg ne ejtsünk szót, mert akkor megint idegesgedhetnénk valami miatt :D

2020. jún. 24. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
70%

Abba azert lehessen mar beleszolasa, hogy hogy eli az eletet. Attol, hogy valaki randizik valakivel, meg fuzhet ezer masikat is, nem egyformak az emberek. Ha ezt 20 felett nem tudod feldolgozni, es azon rugozol, hogy ki mikor online, sz*r lesz neked az elet. Hat meg majd akkor, ha rajossz, hogy eloben is tud kommunikalni masokkal.

Jezuom.

2020. jún. 25. 12:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Viszont ő azt mondta, hogy csak nekem udvarol... Próbálok ennek hinni
2020. jún. 25. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!